Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként ez gáz?
Szóval... pár napja volt esküvője nővéremnek, és ugye mentünk fotózkodni...
Előtte még nálunk kisminkeltek mindenkit, aki úgy volt, hogy szerepelni fog a képeken, bele véve engemet is...
Nem tudom mit raktak rám, valami zöld trutyi, utána meg egy kis alapozó gondolom, semmi más, hogy pár pattanást eltüntessenek gondolom.
Aztán látom a tükörben az eredményt, és kajakra sokkal jobban tetszett az arcom így...
Ez gáz? :D Ha kimegyek a városba, nagyon látszik az ilyen? :D
Köszi előre is :P
F
Hát.. Én eleve b*zisnak tartom a mai srácok öltözködési és hajviseleti stílusát, a smink nálam csak rádob egy lapáttal. Fiúként ne erőltesd, hagyd rá a lányokra. Meg amúgy sem hiszem, hogy ez olyan imponáló dolog a lányoknak, mint a fiúknak az, hogy egy lány szeret autót szerelni / játszani videojátékokkal.
Nem pont azt a kifejezést használnám, hogy gáz. De ha már így kérdezted, szerintem igen, az.
Nem akarom sminkelni magam xd
Csak az a kérdés, hogy gáz-e, hogy így "jobban tetszem magamnak, hogy nem látszanak a pattanásaim?"
Jah, ne haragudj. Rosszul értelmeztem. xD
Szerintem normális, hisz kevesebb bőrhiba látszódik, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!