Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehet olyan, hogy ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor piszkálja? 17/L (még ebben a korban is)
Első és ami a legfontosabb; a leírt tulajdonságok nem sok mindent befolyásolnak. Én még nem hallottam olyat, hogy valakinek emiatt ne tetsszen egy fiú / lány vagy emiatt ne jöttek volna össze.
2. Az én osztályomban is előfordul ilyen. Sőt, ha ne adj isten pánikba esek valami miatt (pl: random meglátom azt aki régóta tetszik és csak úgy elkezd velem beszélgetni) én is tudok így viselkedni - elég hülyeség, tudom. Szerintem személyfüggő, hogy ki hogyan kezeli ezeket a helyzeteket, hogyan bánik a "kiszemeltjével" és azzal, aki tetszik neki. A tapasztalataid alapján simán elképzelhető, hogy bejössz neki.
3. Beszélhetsz vele erről de sanda gyanúm van, hogy nem esett jól neki az - ha tudja haverja által - , hogy azt mondtad haverjának, nem jön be neked. Emiatt lehet érdektelenebb, rosszabb kedvű, stb.. Mindenki máshogy reagálja le / dolgozza fel.
Attól nem függ hogy milyenek vagytok. Az én majdnem barátom(tetszem neki, nekem is ő, nem tudom miért nem járunkxddd) is jó tanuló, hangos, én pedig átlagos, csak akkor beszélek suliba ha muszáj(persze a szüneteket telebeszélem).
Amúgy szerintem lehet hogy tetszel neki, csak nyuszi ezt elmondani és inkább elküldi egy haverját hogy kérdezze már meg hogy ez fordítva is így van e, és ha igen akkor lép a srác(tapasztalat). Szóval ez tényleg hülyeség szerintem, ha én fiú lennék tuti nem piszkálnék olyan csajt akitől nem akarok semmit. De lehet ők másképp gondolkodnak.
Lehet, hogy tetszel neki.
De én a helyedben biztos nem jönnék össze vele. Aki így fejezi ki azt, hogy tetszel neki, az agyilag egy hároméves szintjén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!