Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha a 35 éves tanárnőm tetszik?
Figyelt kérdés
15 vagyok és nagyon bejön a tanárnőm, persze tudom hogy nem lehet mert házas de egyszerűen mintha egy modellt látnék..
Elmondjam neki szerintetek, biztos megértené és felfogná...
2016. nov. 15. 18:42
1/5 anonim válasza:
Énnekem is bejött 14 évesen a 24 éves tanárnőnk :D Bár kell hozzá egy ízlés, ha szereted a vastagabb csípőt és a nagy feneket vékony alkattal akkor aztán.... Húh. Tinikori "suliban elélvezések" legjobbikát köszönetem neki he-he-he :D
2/5 anonim válasza:
Ne mond el, felesleges. Majd meglátod, idővel elfelejted, egy szép emlék marad. Semmit nem érnél el vele, ha elmondanád, amúgy igencsak tudja is!
3/5 anonim válasza:
15 éves vagy, de OLVASNI MÉG MINDIG NEM TUDSZ!!
Ez a FELNŐTT PÁRKAPCSOLATOK KATEGÓRIA!!
Kérdésre válaszolva: nem, hisz tettekig úgysem fog elfajulni a dolog, a fantáziálgatás pedig természetes!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! :)
2016. nov. 15. 18:49
5/5 anonim válasza:
#3 félig
Kár, hogy a jó nőkkel később is csak a fantáziálás fog megmaradni és marad a "tényleges kapcsolat" és abban nem sok köszönet lesz e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!