Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólogat be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólogat be?

Figyelt kérdés

Van egy fiú.

Néha tök kedves, máskor meg nem, folyamatosan beszólogat.

Eddig nagyon sokat beszéltünk/írogattunk egymásnak messengeren is. Suliba is egy ideig egymás mellett ültünk ,fogtuk egymás kezét, meg ölelgettük egymást, szóval elég közel kerültünk egymáshoz. Mostanában viszont eltávolodtunk, más csajokkal lehet látni, meg féltékennye is akar tenni. Órán is ha hozzászólók valamelyik fiúhoz egyből elkezdi hogy mit beszélsz,?! meg halkabban már. Máskor meg mikor nem szoólogat be ölelgetni próbál, de persze nem engedem neki. Már messengeren se írunk. Legutobb már nagyon suliba se szólt hozzám, maximum beszólt valamit. Meg már a legujjab hogy a külsömet is csúfolja.:Hogy nem is vagy olyan szép meg ilyenek..

2016. nov. 13. 07:35
 1/2 anonim válasza:

Tudod mit szoktak mondani arra aki másokat csúfol! Azt hogy nincs olyan élete amivel foglalkozni tudna, vagy esetleg"belső" problémái vannak és elakarja fedni!

Szerintem az lenne a megoldás (nem tudom, hogy te mennyire állsz ki magadért) ha kiállsz magadért és vissza szólsz! Azt nem tudom hogy miért csinalja, de állj ki magadért!

2016. nov. 13. 07:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt hiszem valaki szerelmes, és most azért viselkedik így mert nem adtál neki jelet hogy te mit érzel.
2016. nov. 14. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!