Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz engem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régebben jóba voltam most már nem vagyok vele jóba és haragszik is rám meg csúnyán össze is vesztem vele. És a napokban akárhányszor lát vagy látom akkor néz de amikor odapillantok akkor elfordítja a fejét. Meg amikor jóba voltam vele akkor... mindig értékelt engem meg helyes vagyok szerinte meg stb Ezt nem értem, hogy miért csinálja.

2016. nov. 10. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, lacikamano sztm várja, hogy békülést kezdeményez.
2016. nov. 10. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy bánja, hogy összevesztetek. Esetleg kérdezd meg tőle, próbáld vele megbeszélni. Ha továbbra is haragszik rád akkor majd elhajt, ha nem haragszik akkor meg tudjátok beszélni.
2016. nov. 10. 18:15
 3/3 anonim ***** válasza:
azért néz mert szar lenne egész nap csukott szemmel lenni
2016. nov. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!