Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket valasztanad?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket valasztanad?

Figyelt kérdés

Fiuk! Nektek melyik az inponalobb?

164 cm/40 kg, vekony combok, nagyon kicsi mell, hosszu lab, kicsi fenek

160 cm/58 kg, nagy(obb) combok, nagy mell, nagy fenek.

Irjatok le hogy miert jon be jobban az amelyik 😁

2016. nov. 10. 14:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

164 cm/58 kg, nagy(obb) combok, nagy mell, nagy fenek.

egyezünk ki ebbe :D

2016. nov. 10. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja, utóbbi, de csak ha nem túl nagy :/ mert az se jobb. De akár az előbb is lehet, bár az anorexiás csajokat nem bírom
2016. nov. 10. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első. A második nekem a számok alapján túlsúlyosnak tűnik. 50 kg körül lenne ideális a súlya.

Egyébként meg nyilván sokat számít a személyiség is.

2016. nov. 10. 14:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezek csak testi adottságok. De ha kedves, cuki, vicces, jófej akkor a második
2016. nov. 10. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Talán a második, a 40 kg azért elég kevés, de ettől függetlenül lehet szép és vonzó is :) Ezt pusztán számokból nem lehet megmondani
2016. nov. 10. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első, mindenképp!

Miért? Mert én a vékony lányokat szeretem, és csak vékony lánnyal tudnék elképzelni tartós párkapcsolatot. Nem vagyok sem "nagycici" rajongó, tehát a kicsi mellek számomra előnyt jelentenek. Vékony comb, hosszú lábakkal az amolyan "őzike láb" ami szememben szintén a legvonzóbb számomra.

Semmi bajom a testesebb lányokkal, de az amit érezni kell egy párkapcsolatban, bennem, legbelülről csak egy vékonyka lány iránt alakul ki...

2016. nov. 10. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

Masodik.

Ha ferfi vagy a masodik.

2016. nov. 10. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
testi adottságnál a második vonzóbb számomra,de a természete az első nálam
2016. nov. 10. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
7# te akkora egy ringgyó vagy, komoly??? Mi az, hogy csak akkor férfi valaki, ha a gömbölyű, húsos hölgyeket szereti? Akkor gondolom elkezdesz gyúrni, mert a lányok csak az izompacsirta állatokat szeretik, akik nem tudják elfordítani a fejüket...idióta
2016. nov. 10. 22:58
 10/11 anonim ***** válasza:
A..164 cm/40 kg, vekony combok, nagyon kicsi mell, hosszu lab, kicsi fenek és mert csak :D #9 te szerintem lány vagy, írhatnál nekem😂
2016. nov. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!