Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? A dús ajkú lányok vagy a vékony ajkú lányok csókolnak jobban? :D
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 16:45
11/18 anonim válasza:
Telt ajak sokkal jobb,,legalábbis nekem!
Most is olyannal ismerkedem,akinek telt ajka van.
12/18 anonim válasza:
Nekem úgy középtelt, de eddig senki sem panaszkodott. Tudom, hogy lány vagyok, csak el akartam mondani, hogy szerintem ez nem fontos. A lényeg, hogy szenvedéllyel csináld. Én nagyon szeretem a csókot, így általában mindig odateszem magam.
13/18 anonim válasza:
Küldj képet, neked milyen. :)
Nekem amúgy a teltebbek jobban bejönnek.
Az a halálom, amikor kvázi nincs is ajka valakinek, de azért néger szája se legyen. :D
14/18 anonim válasza:
#13 nem fog neked küldeni mert azt hiszi hogy itt mindenki pedo😊😂😂😂
16/18 A kérdező kommentje:
Hát figyeljetek, jobb az elővigyázatosság. ;) Ezért nem küldök senkinek se képet.
2016. nov. 11. 08:15
17/18 szalaiga.bor válasza:
Inkább a technikán és a hozzáálláson múlik, ki hogyan csókol.
18/18 anonim válasza:
Igen, ha nem említetted volna, hogy még nem csókoltál akkor is tudtuk volna. Ez egy teljesen amatőr, de jó kérdés: Egy esetlen szerelemes csók többet nyom a latba, mint egy magas technikával űzött tökéletes szájjal kivitelezett, mivel az agyalapi mirigyben felszabaduló oxytocin felelős az élvezetért, nem pedig az ajkak nyálas domborulata. Egyébként teljesen szubjektív, nem megválaszolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!