Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk? A dús ajkú lányok vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk? A dús ajkú lányok vagy a vékony ajkú lányok csókolnak jobban? :D

Figyelt kérdés

2016. nov. 9. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Telt ajak sokkal jobb,,legalábbis nekem!

Most is olyannal ismerkedem,akinek telt ajka van.

2016. nov. 9. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem úgy középtelt, de eddig senki sem panaszkodott. Tudom, hogy lány vagyok, csak el akartam mondani, hogy szerintem ez nem fontos. A lényeg, hogy szenvedéllyel csináld. Én nagyon szeretem a csókot, így általában mindig odateszem magam.
2016. nov. 9. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Küldj képet, neked milyen. :)

Nekem amúgy a teltebbek jobban bejönnek.

Az a halálom, amikor kvázi nincs is ajka valakinek, de azért néger szája se legyen. :D

2016. nov. 10. 07:52
 14/18 anonim ***** válasza:
#13 nem fog neked küldeni mert azt hiszi hogy itt mindenki pedo😊😂😂😂
2016. nov. 10. 13:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem írt kort. :D
2016. nov. 10. 18:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát figyeljetek, jobb az elővigyázatosság. ;) Ezért nem küldök senkinek se képet.
2016. nov. 11. 08:15
 17/18 szalaiga.bor válasza:
Inkább a technikán és a hozzáálláson múlik, ki hogyan csókol.
2016. nov. 11. 13:35
 18/18 anonim válasza:
Igen, ha nem említetted volna, hogy még nem csókoltál akkor is tudtuk volna. Ez egy teljesen amatőr, de jó kérdés: Egy esetlen szerelemes csók többet nyom a latba, mint egy magas technikával űzött tökéletes szájjal kivitelezett, mivel az agyalapi mirigyben felszabaduló oxytocin felelős az élvezetért, nem pedig az ajkak nyálas domborulata. Egyébként teljesen szubjektív, nem megválaszolható.
2016. nov. 11. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!