Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lenne egy kérdésem! 163 cm-hez mennyi kiló az ideális?
Figyelt kérdés
Szóval szerintetek egy 163 cm-es lányhoz mi az ideális testsúly? (légyszi ne olyanokat írjatok, hogy ez mindenkinél máshogy van hanem hogyha elképzeltek egy jó alakú 163 cm-es lányt akkor mennyi kiló jut róla eszetekbe)2016. nov. 2. 21:51
1/7 anonim válasza:
általában ilyen maximum 55 körülit szoktak erre mondani, de felőlem akár lehetne egy tízessel is több. csípem az ízlésesen telt lánykákat
2/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennßk! Én 66 vagyok sajna:( de próbálok tenni ellene
3/7 anonim válasza:
Nem kg-ben kell mérni. Inkább cm-ben. Mert, pl egyik osztálytársam ugyan olyan magas mint én kb mégis ő 50 kg és csontsovány én pedig csak 5 kg-vel vagyok több mégsem vagyok olyan sovány.
4/7 Deniel9 válasza:
Méreted - 110 cm = Átlagos súly [Példa : 186cm - 110 - 76kg norma kb]
6/7 anonim válasza:
Szerintem kb. 60-65kg ^^
(Nekem a ducibb lányok tetszenek :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!