Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék neki, hogy ne rontsa el az életét?
Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátommal eltávolodtunk egymástól mostanság, mert voltak félreértések köztünk, de ettől függetlenül nekem ugyanúgy fontos, mint barát. De ma hallottam az egyik közös ismerősünktől, hogy annak ellenére, hogy okos lenne és jó tanuló volt most romlanak a jegyei ( végzős ). Elhanyagolja azokat a dolgokat amiket eddig szeretett csinálni és teljesen magába fordul. Volt egy balesete, de az után viszonylag rendbe jött és annak ellenére, hogy le kellett mondania pár dologról, ami sokat jelentett neki helyrerázódott. De most kezd kihalni belőle az akaraterő, sorba feladja a terveit/álmait. Szerintem nagyon értékes ember és kár lenne, ha "elzüllene", de nem tudom, hogyan segíthetnék neki.2016. nov. 8. 23:03
1/1 ZZotyaa válasza:
Szerintem bedszelj vele par sort (mond neki h terjen magahoz mert nem lesztek joba) ... Ha szeret akkor sokat fog jelenteni neki, de akár mar csak 1 barati oleles is segitene szereny velemenyem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!