Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen kiköltözni egy 25 éves pasihoz külföldre?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 22:52
31/41 anonim válasza:
Friss kapcsolat, 25 éves csávó 14 éves csaj, kivisz külföldre, sok pénze van.. azt mondom menj. Majd küldhetsz anyuéknak haza pénzt, amit a csávók adnak egy félóráért, mondjuk az is lehet kaját se kapsz. Tuti választás lenne, csomagolnék azonnal.
32/41 anonim válasza:
XD miert van ennyi hulye ezen a bolyon?
33/41 anonim válasza:
miből van sok pénze? tán hozzád hasonló fiatalkorú lányokat futtat? :D
34/41 anonim válasza:
hihi ne aggódj csaj te 20 évesen is ilyen síkhülye leszel :)
35/41 anonim válasza:
Nagyon buta vagy, már bocsánat 😂😂
36/41 anonim válasza:
Mit akarsz te kiskorúként? Mivan? 14 évesen max a nappaliba költözhetsz ki a szobádból.
37/41 anonim válasza:
az jogilag fiatalkoru D 14-18 fiatalkorú
38/41 anonim válasza:
Idosebbnek nezel ki...jol van aranyom te nem a 14 eveset egy 8 eves agyi szintjet nem ered el. a pasid plane ha 25 evesen egy ilyen gyerekkel kerul kapcsolatba. Olyan sik hulye vagy es naiv amilyet meg Europa nem baszott. Sok volt a romantikus film lefogadom...na kapcsold ki a gepet es ird meg szepet a matek hazidat.
39/41 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😝
2016. nov. 9. 17:17
40/41 anonim válasza:
voltam ilyen cipőben, se veled, se nélküled kapcsolatom volt 1 éve, ő 21 volt, én 14. egyszer csak rám írt, hogy abba a megyébe költözik, ahol én lakok, és költözzek hozzá. persze nekem volt eszem, és meg sem fordult a fejemben ilyen dolog, azt tanácsolom, hogy engedd el, mert ebből baja lehet, és a gyámhatóság sem fogja engedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!