Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15-16 éves lányok! Nektek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-16 éves lányok! Nektek tetszenek a kopasz fiúk?

Figyelt kérdés
Kopasz alatt értem a nullást és 1-2 millimiméterest.

2016. nov. 8. 17:14
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nekem egyatalan nem tetszik, soha nem tetszett es nem is fog. Olyan haj a jo amibe belelehet turni, es birizgalni. A kopasz szoba se johet. Mar a nagyon rovidet se szeretem inkabb mar amit nayon kicsit ossze lehet mar fogni
2016. nov. 21. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem például nem nagyon jön be, szeretek beletúrni az emberek hajába, de a legjobb barátnőm képes volt napokig áradozni egy kopasz srácról (a cuki kopiként emlegetve), akit csak egyszer láttunk. Tök szomorú volt hogy nem fognak többet találkozni. Azt mondta, hogy neki ilyen fiú kéne, de manapság nem találni ilyet.
2016. dec. 13. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!