Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnám neki vissza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adhatnám neki vissza azt amit ő adott nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú az osztályomban aki nagyon tetszik, már tavaly óta. Neki is megtetszettem (legalábbis azt hazudta) elkezdett szivezgetni messengeren, meg a suliban is tök aranyos figyelmes volt, azt is mondta, hogy szivesen járna velem. Én ezt 3-4 hétig folytattam, aztán rákérdezett az egyik osztálytársam, hogy szeretne-e tőlem valamit, ő azt mondta, hogy nem, csak szórakozik, és ez nekem nagyon rosszul esett. Az lenne a kérdésem, hogy, hogy adhatnám neki vissza, hogyan álljak bosszút?

Másik kérdés, mivel itt nyilván tőlem tapasztaltabb emberek vannak, miért csinálhatta ezt? Válaszokat előre is köszönöm!

#hazugság #átverés #szerelem #bosszú #Fiú 16 éves #én 15
2016. nov. 8. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szard le az a legnagyobb bosszú
2016. nov. 8. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Poloskázd be a lakását. :D Vagy gyújtsd fel...Vagy mindkettő :D
2016. nov. 8. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézd levegőnek! Ker tőled valamit hazit/tollat ne adj neki! Ne beszélj vele! Kerüld el! Legjobb 'bosszú' hidd el!
2016. nov. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!