Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez most mi? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most mi? Mit csináljak? 17/L

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam,aki egész nap engem piszkál (de mondta már h csak viccből, szóval nem rosszindulatból), és sokszor ha valaki más piszkál, beszól neki, egész nap ott van körülöttem, meg mindenféle beceneveket talál ki nekem, sokat rámmosolypg, meg sokszor volt olyan, hogy mosolyogva néztük egymást csomó ideig, én ezekből úgy éreztem, h tetszem neki, meg sokan mondták, skiket kérdeztem erről, hogy szerintük is azért van ez, mert tetszem neki. És az egyik barátja kérdezte tőlem h na mi van vele, én meg rakerdeztem h most csak hülyéskedik v akar tőlem valamit, a haverja meg mondta h csak hülyéskefik, mert ő senkitől se akar semmit, nem is tetszik neki senki, mert még nagyon gyerek, de ez elég fura indok volt,mondta nekem, hogy a fiú pár hete rájött, h nekem tetszik, de én letagadtam, mert előtte ugye ezeket mondta nekem. Volt egy lány akivel kavart az a fiú, aki nekem tetszik, es kerdeztem a baratjat, h akkor az mi volt, o meg mondta h hat o se tetszett annak a fiunak csak annyira nyomult ra h nem tudott ellenkezni, na de ilyen nyilvan nincs na mindegy :D szoval szerintem eleg hulyesegeket mondott, de biztos mondta neki a srac, szoval nem o talalta ki nyilvan ezeket. Es mondta ez a haverja h majd akkor beszel vele h csak egy felreertes volt h nekem o tetszik. Szerintetek, akkor tenyleg nem is tetszettem neki, v lehet h csak a haverjanak nem mondta el? V mi lehet ez? Mert en teljesen ugy ereztem h tetszem neki, lehet csak bekepzeltem? :D miert viselkedett kulonben meg igy h egesz nap velem foglalkozott kb 2 honapig? Ennyire vicces volt vagy mi? Szerintetek megprobaljak valahogy beszelni vele vagy hulyeseg? Meg ha igen, akkor mit mondjak neki?

2016. nov. 8. 10:38
 1/1 anonim válasza:
Velem is volt ilyen kb. 2-3 hónapig csesztetett, (rá egy évre) az évfolyamban felelsz vagy merszeztek a fiúk és akkor azt a feladatot kapta h adjon nekem egy puszit (úgy jött mintha súgni akarna valamit) (akkor volt barátom, de másnap összevesztem (a barátommal és szakítottunk) másnap a srác hazakísér utána rá egy napra megkérgezte h ki tetszik nekem az évfolyamból és addig kérdezgetett amíg kimondtam hogy ő utána írja hogy ő is belém én erre😮? de utána meg azt írja hogy ő nem akar kapcsolatot
2016. nov. 8. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!