Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társadalmi nyomás?!?!
Figyelt kérdés
Mindenki, aki körülvesz cigizik, iszik, pasizik. Többen már nem is szüzek. Eléggé kezd elegem lenni abból, hogy elmaradott vagyok. És most írhatjátok, hogy "Ők nem lesznek jobb emberek ettől" meg hogy "eljön majd az én idő is.." stb.. nekem nem is azzal van a bajom, hogy én speciel szűz vagyok (aminek egy 14 évesnél még sztem természetesnek kéne lennie), vagy hogy nem iszok stb.. nekem azzal van a bajom, hogy ezt már tulajdonképpen a kortársaim elvárják tőlem, különben már különcnek számítok. Rengetegszer próbáltam tenni az egészre, de folyamatosan ezt látom a közösségi oldalakon, az osztálytársaim képein, MINDENHOL. És már tényleg úgy érzem, hogy bennem van a hiba, mert én ezt amúgy valamennyire próbálom elfogadni (muszáj), de mégis elmatadott vagyok az olyan lányokkal szemben, akik már járnak házibulikra, éjfélkor ordibálnak az utcán, és ezt a prosztó életet élvezik.--ami nem baj, egyáltalán, de én meg egyszerűen kezdem nem élvezni az életet mert "belémfolytják" azt, hogy ez így van rendjén. És már én is hajlok afelé, hogy kezdjek "elbutulni" és most mi van?? Vagy most olyan mihasznának érzem magam...csatlakozzak hozzájuk? 14/L
Úú, nagyon szépen köszönöm ezeket a válaszokat, nagyon hasznosak voltak számomra. Annyit még kérdeznék, hogy nem éreztétek úgy, hogy "nem éltétek ki" magatokat eléggé?
2016. nov. 7. 19:31
12/19 anonim válasza:
14 évesen miért kellene úgy éreznétek, hogy nem éltétek ki magatokat?
2016. nov. 7. 19:41
13/19 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül 14, mondjuk 16-17 évesen.
2016. nov. 7. 19:50
14/19 anonim válasza:
16-17 évesen?Látszik, hogy még teljesen másképp gondolkozol.Előttetek az élet, mégis miért kéne ezt érezni?Meséld már el nekem!
2016. nov. 7. 19:54
15/19 A kérdező kommentje:
Most légyszi ne ordíts le ezért, én is dilemmában vagyok, ne higyke mindenki azt, higy csak a felnőtteknek lehet nehéz az élete.
2016. nov. 8. 21:27
16/19 A kérdező kommentje:
Higyje* Hogy* - bocsi
2016. nov. 8. 21:27
17/19 anonim válasza:
Nem hiszem azt, de nektek sem kellene ilyeneken leakadni.
2016. nov. 8. 21:30
18/19 Firedoom válasza:
A szunetben voltam egy baratomnal akinek van egy veled egyidos huga. O korabban depresszios volt a megfelelesi kenyszer miatt. Egy csomoan lerondaztak, elhordtak mindennek, pedig irto rendes egy lany. Egyszeruen nem azokban a korokben mozog mint azt elvarjak tole, de ez mostmar ne akadalyozza semmiben. Eljar a barataival (kinaizni, setalni stb.) es eli a sajat eletet.
Egy masik pelda: meg anno a sotet kozepkorban engem is hivtak ide oda, de az osztaly hulyebbik resze miatt nem akartam/mertem elmenni. Helyette atugrottam egy baratomhoz lanpartira vagy egy random sutogetos osszeroffenesre. Mi lett ebbol? Bar mar kulon iskolakba jarunk, de rendszeresen talalkozunk es felhotlenul elbeszelgetunk barmirol. Emellett neha neha eljarok bulikba is (hal isten mar a gyokerek nelkul) ahol a haveri kor gyulik ossze. Es akkor nezzuk mi lett a masik oldallal. Tavozasuk ota egyetlen pozitiv szot nem hallottam roluk. Mondjuk akkor is szidtak oket a hatuk mogott amikor itt voltak, de ez reszlet kerdes. Persze volt koztuk normalis, de ok meg is ertettek az alapveto igazsagot: lenyegtelen, hogy kikkel jarsz el, mikor es hova, ugyan ugy ember vagy. Nem jo ha ezert alazza a masikat. 19f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!