Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Társadalmi nyomás?!?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társadalmi nyomás?!?!

Figyelt kérdés
Mindenki, aki körülvesz cigizik, iszik, pasizik. Többen már nem is szüzek. Eléggé kezd elegem lenni abból, hogy elmaradott vagyok. És most írhatjátok, hogy "Ők nem lesznek jobb emberek ettől" meg hogy "eljön majd az én idő is.." stb.. nekem nem is azzal van a bajom, hogy én speciel szűz vagyok (aminek egy 14 évesnél még sztem természetesnek kéne lennie), vagy hogy nem iszok stb.. nekem azzal van a bajom, hogy ezt már tulajdonképpen a kortársaim elvárják tőlem, különben már különcnek számítok. Rengetegszer próbáltam tenni az egészre, de folyamatosan ezt látom a közösségi oldalakon, az osztálytársaim képein, MINDENHOL. És már tényleg úgy érzem, hogy bennem van a hiba, mert én ezt amúgy valamennyire próbálom elfogadni (muszáj), de mégis elmatadott vagyok az olyan lányokkal szemben, akik már járnak házibulikra, éjfélkor ordibálnak az utcán, és ezt a prosztó életet élvezik.--ami nem baj, egyáltalán, de én meg egyszerűen kezdem nem élvezni az életet mert "belémfolytják" azt, hogy ez így van rendjén. És már én is hajlok afelé, hogy kezdjek "elbutulni" és most mi van?? Vagy most olyan mihasznának érzem magam...csatlakozzak hozzájuk? 14/L
2016. nov. 6. 20:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok.. De ne csatlakozz ezekhez.. Szerencsere nagyon sok fiu baratom van akik mindig mondogatják h ezek mekorra r**ancok szaval en inkabb ki hagyom h rólam is ezt mondjak.. Es te is jobban tenned.. 😉14/l
2016. nov. 6. 20:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A világért se csatlakozz!Ne foglalkozz velük és kész!Semmiről nem maradsz le.Legyél erkölcsös!
2016. nov. 6. 20:06
 3/19 anonim válasza:
100%

Hidd el, hogy ráérsz még. Ne kövesd a többieket, később meg fogják bánni. Én 16 évesen kezdtem el bulizni, de visszatekintve a múltba várhattam volna vele 1-2 évet.

Inkább légy önmagad, mint a társadalom hatására egy kis ribizli. Okos vagy, tényleg ráérsz még.

2016. nov. 6. 20:10
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Maradj olyan, amilyen vagy, ne akarj rájuk hasonlítani. A normális srácok sokkal jobban becsülik az olyan lányokat, mint te. :)
2016. nov. 6. 20:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Oké,oké. Én is így gondolom de akkor is olyan szar érzés, hogy másokat ott vár egy fiú az iskola előtt, én meg megyek különtanárhoz, majd haza tanulni, hétvégéken se járok el nagyon a barátnőimmel csavarogni.
2016. nov. 6. 20:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne csatlakozz, nem sokára jön a középsuli, ott majd szinte mindenki megtalálja a hasonló mentalitású kortársait.
2016. nov. 6. 20:18
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen, ez a egy, amivel vigasztalnj tudom magam.
2016. nov. 6. 20:22
 8/19 anonim ***** válasza:

Ugyan már, kislány vagy még!

Az más ha van egy fiúd akivel néha eljártok fagyizni, de hidd el, hogy sokkal több hasznod lesz a jövőben a külön tanárokból, mint a bulizásból.

Én példám?

Zenetanulás, most is zenepedagógiát tanulok stb;

Mellette van életem is, ne tudd meg micsoda élmény pl; most az új Doctor Strange zenéjéről írni kritikákat.

Az a sok nyomi akik meg agyonhasználták a sok elveszett csajt, egy-egy éjszakás kalandok tömegén át?

Fene tudja hol vannak már, nekem biztos melóm van...ne legyen dilemmád emiatt, megtalálod majd a magad mellé való társaságot, fiút.

2016. nov. 6. 22:39
 9/19 anonim ***** válasza:
21 vagyok na ezt kihagytam bocs XD
2016. nov. 6. 22:40
 10/19 anonim ***** válasza:

Én nagyon "különc" voltam, gimi alatt végig. Mindenki eljárt bulizni stb, nekem külön órám volt délután, hétvégén nem buliztam, nem jártam ki hanem rengeteget olvastam, a nyarakat végig dolgoztam és mindenki beszólogatott, hogy kocka vagyok, meg cikiztek is de én pont lesz*rtam. Most 4. éves hallgató vagyok az ELTE-n, elméleti fizikán, már külföldi állásajánlatot is kaptam. Ezzel a történettel csak azt akarom mondani hogy ne foglalkozz velük, cikizzenek csak de neked lesz életed, nekik meg nem. Te sikeres leszel ők meg mehetnek minimálbérért dolgozni. Tanulj csak rendesen, és ne foglalkozz mások véleményével.

21F

2016. nov. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!