Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Csak az alacsony lányok lehetnek szépek?
Én szeretek kicsit magasabb lenni, a hasonló méretű ismerőseim is így vannak vele.
Am a szépség magasságtól független.
Jajj, édes, én 18 éves lány vagyok és 150 centi. Ne gondold, hogy alacsony vagy :D
Egyébként van egy velem egyforma magas ismerősöm, akinek már 2 tartósabb kapcsolata is volt, szóval nem számít a magasság ;)
Még annyit tudnék hozzáfűzni, hogy maximum más emberek tesznek 1-2 megjegyzést. Egyszer láttam egy elég magas srácot, olyan 190 körülit, akinek 150-es barátnője volt és kézenfogva sétáltak, amikor hallottam egy megjegyzést, hogy "Nézd, xy sétáltatja a barátnőjét..." Persze ehhez mondanom sem kell nem járt sok értelem, hiszen az a fontos, hogy szeretik egymást.
Lényeg a lényeg, hogy ha szerelem van, akkor a magasság nem fog senkit megállítani, legfeljebb 1-2 IQ-fighter tesz megjegyzést, de a debilek véleménye ugye nem számít ;)
Nyugi már :D
Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy az alacsony lányok cukik és a magas lányok pedig szépek. Szerintem igazuk van :D
Nekem is kellett idő mire elfogadtam a magasságomat, de már nagyon örülök neki.
Nézd a jó oldalát: Eléred a felső polcot, átlátsz a tömegen és a kosaras fiúk iszonyatosan cukik :D (...)
Szóval próbáld a jó oldalát nézni :D
Lehet az zavar téged, hogy némely fiúnál magasabb vagy de majd megszokod egy idő után :D
16/L 178cm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!