Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az h mindig a legmenő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h mindig a legmenőbb srácba zúgunk bele?

Figyelt kérdés
A szokásos: focista, nagyszájú, az osztály középpontja. Viszont engem minden szavával magához vonz. És ezt utálom. Hogyan tudnám ezt hárítani?

2016. nov. 5. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ezt sajnos nem tudod irányítani.
2016. nov. 5. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős :D
2016. nov. 5. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem nyitjátok ki a szemetek...mindig a pofázósokra mentek rá,ahelyett,hogy mögéjük is néznétek és lehet találnátok egy szerényebb srácot aki nem mutatja,bár nagyon tudna szeretni..ennyi..

Csak ki kell nyitni a két pici szemedet:)

2016. nov. 5. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert hallgattok az ösztöneitekre. A nőnek biztonság és védelem kell, így hozta az evolúció . És mivel nagyszájú, magabiztos, nagy önbizalommal rendelkező srácról van szó, ezért az ösztöneid azt sugallják, hogy kellőképpen erős, meg tud védeni, jó a genetikája, tehát nyilván vonzó lesz a számodra. Ez van
2016. nov. 5. 13:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sosem tetszett ilyen típusú srác :D Nagyon is örülök neki :D
2016. nov. 5. 13:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig is a kiközösített, kicsit nyomi srácok jöttek be. Valahogy bennük könnyebben meg tudnék bízni, mint a "menő", egoista, bulizós srácokban.

17/L

2016. nov. 5. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg pont a visszahúzódó, félős, "gyenge" fiúk tetszenek.
2016. nov. 5. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kettő,végre vannak ilyen lányok is..Van Isten :)
2016. nov. 5. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
de amúgy tényleg az ilyen nagyszájú osztályközpontja gyerek, sokaknak nem jön be, mert legtöbbször bunkók és egoisták és kb ennyi. Ha neked ez jön be sajnállak, tényleg, de ezt sehogy sem tudod hárítani
2016. nov. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!