Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sem a barátaim sem a családom nem fogadják el a barátomat. A kapcsoltunk mindig is se veled se nélküled volt sokszor megbántott engem és sírtam miatta aztán szakítottunk és újra össze jöttünk legtöbbször azért mert ő írt hogy szeret hiányzom neki stb. de közben kavargatott egy pár lánnyal. És úgy gondolják hogy én csak akkor vagyok neki jó mikor más nincs. Talán így van csak nem akarom belátni mert elvakít a szerelem de mégis úgy érzem hogy azért szeret hisz azért nekem is van egy rossz természetem mert iszonyúan féltékeny vagyok és mégis mindig visszajött jött hozzám. Anya nagyon utálja nem is engedné hogy menjek hozzá meg ki is tagadna ha a jövőre nézve komolyan vele terveznék. Mit tegyek?
2016. okt. 31. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a családod és a barátaid csak téged szeretnének védeni, mert nem látod a pasid hibáit, pont a nagy szerelem miatt. Gyötrődsz miatta, bánt téged... persze hogy nem fogadják el.
2016. okt. 31. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Én elmennék inni, és megdugnék egy ri**ot remélem tudtam segíteni.
2016. okt. 31. 19:13
 3/3 anonim válasza:

Engedd el a srácot... Nehéz lesz, mert szereted, de ne keresd, ne találkozz vele, és úgy menni fog. Nem egy pillanat alatt, de sikerülni fog.

Ne dőlj be a dumáinak, hogy szeret... Ha szeret, nem hagy el, elfogad, nem csajozik. Tartalék vagy neki!

Ha keres, ejtsd le. Ha bebizonyul, hogy 3-4 hét után már nem keres, akkor tényleg nem érsz neki sokat, szóval szelektáld az életedből!

És hallgass a szüleidre/barátaidra, mert ők a javadat akarják, és ha tényleg mindenki ezt mondja, akkor hallgass rájuk!

Hidd el, menni fog, de egy ilyen gyerekért nem éri meg!

2016. okt. 31. 19:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!