Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit megismertem suliban, egyél alattam van és elhivtam találkozni a szünetben. Igent mondott élőben, de nem hiszem hogy lesz valami.. megadta a számát,hogyha lenne valami. Írtam neki még pénteken egy üzenetet facen, de még csak nem is kézbesíti pedig látom hogy online volt..

Csak annyit ír ki, hogy "elkuldve". Ma hívtam de nem vette fel, mondjuk ez nem olyan rég volt. Hagytam egy smst is, biztos ami biztos de eddig semmi... szerintetek mi van vele? Ennyire elfoglalt vagy csak nem érdeklem? De akkor miért mondott élőben igent?

2016. okt. 30. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
nem érdekled. Akkor még volt kedve hozzád, most már nincs
2016. okt. 30. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!