Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel osztálytársak vagyunk, most lettünk gimisek.M ár a legelső nap észrevettem,hogy tetszem neki.Allandoan nézett,de nem mert hozzám szólni.Ugye nekem nem tetszett,ezert nem foglalkoztam vele.Sokan mondták,hogy tetszrk nrki,de én mondtam hogy nekem nem.Ezt biztos észre is vette.

Aztán végül par hétre rá lett most egy barátnője.Neha látom hogy bejon hozzá stb..De az utóbbi idobe észrevettem,hogy jobban közeledik hozzám.Pl ha valami(nem vicceset is mondok),ok nélkül elmodolyodik.Vagy hozzám ér,de csak úgy,mintha véletlen lenne.Eleg nagy szájú,es menő srác,de mikor velem beszél akkor kicsit szegyenlos,de nem ertem,hogx ez most mi.Nem érzek iránta semmit amúgy,csak nem tudom.Valahogy azt érzem hogy nagyon sok kozos van bennünk,es elég hasonlóak is vagyunk.De ez a helyzet fura

Szerintetek mi ez az egész?

2016. okt. 28. 19:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Bejön neked, de ezt te sem akarod elhinni, valamiért taszít de ugyanakkor vonz. Szerintem ha nem akarsz tőle semmit, akkor tarts távolságot, hogy vegye a lapot, mert a barátnőjével szemben sem lenne igazságos ha valami kialakulna köztetek.
2016. okt. 28. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj ,szerintem beszelj vele nyiltan ,hogy mit erez irantad ....a valasztol fugg minden ha te is ugy erzel mint o!!!!
2016. okt. 28. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!