Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jó ötlet lenne a talira?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet lenne a talira?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, és neki is tetszek

Mindig mondja, hogy milyen jo lenne talalkozni..

Penteken megyek szalagavatora es gondoltam oda elhivhatnam, es akkor tudnank talalkozni.:)

Csak nem tudom hogy nem e gaz ha en hivom el hogy jojjon..

Amugy a srac nem magyar..

Szerintetek hivjam el?

De ha elhivom utana hogy menjek haza?

Marmint ha haza akar vinni? Mit mondjak neki? Mert ertem majd jon rokonom..

De hogy hagyjam ott?:/

2016. okt. 26. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem a te szalagavatód akkor szerintem nem kéne elhívni oda, főleg hogy nem is ingyenes asszem a belépő, ha a tied akkor is szerintem már nem hiszem hogy tudsz neki jegyet venni
2016. okt. 26. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem az enyem, de amugy ingyenes:) hat akkor neem hivom
2016. okt. 26. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez rendkívül hülye ötlet lenne. Akárki is hívott meg a szalagavatójára, ha már elmész, akkor vele foglalkozz, ne az első randidat szervezd oda egy vadidegennel. Annak is kellemetlen lenne, akinek a szalagavatója lesz, meg a srácnak is, mivel nem ismer senkit, és még ki is kéne öltöznie.

Ha tényleg annyira akar veled találkozni, akkor majd ő elhív valahova. Étterembe, cukrászdába, moziba, sétálni, kirándulni, állatkertbe... ezek jó helyek randizni, de nem egy szalagavató.

Egyébként, ha valakit elhívsz valahova, ahonnan pl. neki nem olyan egyszerű hazajutni, akkor nem szép dolog ott hagyni. Vagy hazaviszitek őt is, vagy legalább elkíséred a buszmegállóig. Persze nem a lánynak kéne a pasit kísérgetni, meg úgy eleve elhívni sem, nem mintha régimódi lennék, de ez így azért fura. :D

2016. okt. 26. 19:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Kocsija van szoval nem kell haza vinni xd
2016. okt. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!