Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozzak be?
Sziasztok! Van egy lany a suliban, aki nagyon bejon es valahogy szeretnek vele megismerkedni... Lenyegeben egy visszahuzodo srac vagyok, de jo tarsasagban ki tudok nyilni.. A baj szerintem ott van h nem merek kezdemenyezni, nincs erre "taktikam". Lenyegeben sok lany kezdemenyezett mar felem, de nekem o kene igazan... Van valami otletetek, hogy hogyan inditsak?
16/F (167cm, ez baj lehet? A csaj kb 162 )
Ha jóban vagy a csajjal, vagy csak beszélőviszonyban vagytok az már jó kiindulás, keress vele közös témát, beszélgess, aztán majd ha jobban kialakul a dolog, akkor elkezdhetsz gondolkodni azon, hogyan is forduljon komolyabbra a dolog.
Ha pedig nem vagytok beszélőviszonyban akkor kezdetnek megteszi egy egyszerű "szia" majd valami kérdés a sulival kapcsolatban, ebből pedig már kialakulhat egy beszélgetés. A lényeg hogy ne nyomulj, azt nem szeretik a lányok. Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!