Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most kedvel vagy utal?
Van egy fiu az osztalyunkba akivel en mar nagyon reg ota veszodom...14 eves vagyok most kezdtem a 8.osztalyt...Egyfolytaban szekal szivat ...es mindenbe be kell szojon
Egyszer kemia oran elo kellett uljon mellem mert nm volt konyvem en elegge huzakodtam mert nem birom a viselkedeset a tanarno pedig viccbol persze azt mondta hogy most huzakodsz de ket ev mupva az olebe ulsz ...mindenki huzzot ...hat eleggekinos volt es o is vigyorgott de jol ki volt pirosodva ...mikor ketten maradunk teljesen maskepp beszel es sokkal kedvesebb ...szerintetek mit erez !!!??en nm szeretem mert mar annyiszor megbantott hogy betelt a pohar ...
Bocsi hogy semmi normálisat nem tudok írni, de ugyanebben a helyzetben voltam. A fiúval nem találkoztam már 2 éve, de még mindig érdekel mit érezhetett.
Szerintem utált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!