Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek utál vagy kedvel és húzza az agyam? 14/L
Hello!
Van egy fiu az osztalyomban, akivel tavaly nagyon nagyon rossz volt a kapcsolatom. Ok nelkul, de nagyon nem kedvelt, allandoan kiszurt velem és beszologatott, senki nem ertette miért. Nagyon megromlott vele a kapcsolatom, és csak remeltem, hogy iden majd javulhat egy kicsit. Anyukamek is mindig azt mondtak, hogy "a kisfiuk is annak a lanynak huzzak a hajat, aki tetszik nekik".
Iden egesz jol indult a kapcsolatunk, beszeloviszonyba kerultunk, és mar meg birunk maradni egy tarsasagban, sot, sokat nevetunk egyutt, és poenkodunk :) en kezdem jol erezni magam a tarsasagaban, és ugy erzem o is. A mult heten elkezdett szivatni, viccesen "csipkelodni" és mivel latja hogy nekem ez tetszik (hat igen, minek is tagadjam le, jol szorakozom) ezert folytatja, és a hulyesegein nagyon sokat nevetunk. Ha kell, akkor pedig segitett a tananyagban, elmagyarazta amit nem ertettem, és mikpr csoportmunkaban dolgoztunk, akkor is jo arc volt. En is mindig segitek neki, eddig is azt tettem :)
Mit gondoltok, honnan jott ez a hirtelen jofejseg? Tenyleg nagyon jol szorakozunk egyutt, nem kerul, és rendezodik a kapcsolatom vele :) anyukamek szerint mert "tetszel neki" a baratnom pedig ezt mondta: "nem ok nelkul teszi ezt veled, és csak veled ilyen feltunoen... szerinted az xy-nal miért nem viselkedik igy? Biztos van valami oka hogy kozel akar ferkozni hozzad..."
Koszi hogy elolvastatok! Sokat jelent nekem :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!