Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek utál vagy kedvel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek utál vagy kedvel és húzza az agyam? 14/L

Figyelt kérdés

Hello!

Van egy fiu az osztalyomban, akivel tavaly nagyon nagyon rossz volt a kapcsolatom. Ok nelkul, de nagyon nem kedvelt, allandoan kiszurt velem és beszologatott, senki nem ertette miért. Nagyon megromlott vele a kapcsolatom, és csak remeltem, hogy iden majd javulhat egy kicsit. Anyukamek is mindig azt mondtak, hogy "a kisfiuk is annak a lanynak huzzak a hajat, aki tetszik nekik".

Iden egesz jol indult a kapcsolatunk, beszeloviszonyba kerultunk, és mar meg birunk maradni egy tarsasagban, sot, sokat nevetunk egyutt, és poenkodunk :) en kezdem jol erezni magam a tarsasagaban, és ugy erzem o is. A mult heten elkezdett szivatni, viccesen "csipkelodni" és mivel latja hogy nekem ez tetszik (hat igen, minek is tagadjam le, jol szorakozom) ezert folytatja, és a hulyesegein nagyon sokat nevetunk. Ha kell, akkor pedig segitett a tananyagban, elmagyarazta amit nem ertettem, és mikpr csoportmunkaban dolgoztunk, akkor is jo arc volt. En is mindig segitek neki, eddig is azt tettem :)

Mit gondoltok, honnan jott ez a hirtelen jofejseg? Tenyleg nagyon jol szorakozunk egyutt, nem kerul, és rendezodik a kapcsolatom vele :) anyukamek szerint mert "tetszel neki" a baratnom pedig ezt mondta: "nem ok nelkul teszi ezt veled, és csak veled ilyen feltunoen... szerinted az xy-nal miért nem viselkedik igy? Biztos van valami oka hogy kozel akar ferkozni hozzad..."

Koszi hogy elolvastatok! Sokat jelent nekem :)

14/L

2016. szept. 17. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanez volt, tavalyelőtt egy srác nagyon nagyon bunkó volt, aztán tavaly év végen meg mintha kicserélték volna. Szerelmes (volt) belém, de en nem szóval egy kicsit gaz (volt). Főleg hogy azt hitte h en nem veszem eszre, (de persze tudtam h van oka amiért kedves) de próbáltam figyelmen kívül hagyni, h ne is próbálkozzon, mert nincs érteleme. Es egyre durvábban nyomult, es többen is kérdeztek, h miert nem jövünk mar össze😂😂, de sajnálom is azert egy kicsit:(
2016. szept. 17. 12:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Koszi! :) hany eves vagy?
2016. szept. 17. 12:07
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Meg akar dugni, latta hogy az elso modszer nem jott be, iden maskepp probalkozik.
2016. szept. 17. 12:14
 4/9 A kérdező kommentje:
14 evesen nem hiszem hogy dugni akar mar nem azert...
2016. szept. 17. 12:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tetszel neki!
2016. szept. 17. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszi :) ennyi ido utan vegre...remelem
2016. szept. 17. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
minden jel arra utal, hogy elkezdte olvasni a Bibliát és igaz hívő lett.
2016. szept. 17. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Hat nem hiszem...😬😬😂😂😂
2016. szept. 17. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló, hogy élvezi a társaságod és szeret veled lenni. Ebből még akár komolyabb dolog is lehet, ha te is úgy érzed, hogy többet szeretnél mint a barátság. :)
2016. szept. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!