Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és még mindig nem volt meg az első csókom. Ez mennyire ciki?
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 16:26
11/16 anonim válasza:
Figyelj, én már egyetemre járok, nekem is a napokban volt az első. Szóval soha se késő.
12/16 anonim válasza:
Én 20 évesen csókoloztam elöször :)
S nem éreztem cikinek
13/16 anonim válasza:
F. Ha találkoznánk 5-10* és megtörténne az első csók, és elmondanád, hogy neked ez volt az első. Én nagyon örülnék. Ez inkább erény! Manapság a lányok jelentős része 17 éves korára le van hajtva mint egy öreg Ikarus busz./Ami persze kívülről nem látszik....../ De ízlések és pofonok. Valakinek meg az ellenkezője jön be.
14/16 anonim válasza:
Nyugalom, én is 18 voltam az elsőnél, ami egyébként akaratom ellenére jött össze, és utólag visszagondolva nem bántam volna, ha inkább később történik meg, de kellemesebb emlék marad.
15/16 anonim válasza:
Én 9 voltam a lány meg 7. Csak kíváncsiak voltunk. Ő már nem is emlékszik rá.
Az igazi jó csókhoz érzelem kell szerintem.
Egyáltalán nem ciki, hogy még nem tetted meg, az lenne a gáz, ha 13 évesen már szexeltél volna.
16/16 A kérdező kommentje:
utolsó: most már nem aktuális... 19 éves lettem, 3 hónapja volt az első csókom és már 2 hónapja együtt vagyok azzal a sráccal, akivel megtörtént. :)
2018. okt. 29. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!