Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-15 éves lányok, Ti a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves lányok, Ti a leírás alapján mennyire pontoznátok?

Figyelt kérdés

Légyszi írjátok le mik tetszettek és mik nem.

Külső: 15 éves,185 cm magas, vékony test alkat, 60-65kg közötti test súly, barna szem és ilyesmi haj csak oldalt hosszab [link]

Belső:Türelmes, megértő, talán egy kicsit komoly de mégis van humorérzékem

Egyéb: nem dohányzom, közepes tanulmányi átlag

Hobby: kajakozok és Animéket nézek

A válaszokat előre is köszi:)

2016. okt. 22. 23:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor nincs :D (na jó azért valami biztos van)
2016. okt. 23. 21:28
 12/14 anonim válasza:
Elmegy. De csak azért nem húú kellesz!! Mert a közepes átlag nem valami jó.
2016. nov. 1. 20:51
 13/14 anonim válasza:

Sztem egy-két információt kihagytál.

Amiket leírtál az mind rendben van. Én is magas vagyok és szerintem egy lány szemszögéből plusz előny ha egy fiú/férfi rendelkezik egy bizonyos testmagassággal. A helyesírásod is megvan bár az is lehetséges h csak azért olyan mert a számítógép jelzi a hibát. :D De! Eleve az hogy várod hogy pontozzanak vagy önbizalomhiányra utal vagy arra hogy az egód túl nagy. Sokan írják hogy ez így tökéletes. Emberek!!! Nincs olyan hogy valaki tökéletes! Mindenkinek vannak hibái amiket igenis el kell fogadni. Egyébként amiket leírtál azokból 10/10-est adnék. Viszont ha jobban megfigyelem és elemzema kérdésed akkor visszacsúszik 10/8-asra. Elsősorban azért mert alapból feltetted ezt a kérdést.

14L

Ui. Ezeket nem sértésből írtam csak kíváncsi voltál a pontozásra és gondolom mivel 10/8-at adtam kíváncsi lettél volna arra is hogy miért. :D

2016. nov. 3. 19:51
 14/14 A kérdező kommentje:
#13-as ez konkrét volt, de éppen ezért tetszett. Köszi a kifejtést. :)
2016. nov. 4. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!