Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell egy nyakat kiszívni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy nyakat kiszívni?

Figyelt kérdés
Annyira rossz, hogy élvezem ezt amikor a barátom csinálja, és mondja nekem hogy szívjam ki az ő nyakát is én meg nemtudom... Miért nem tudok kiszívni a nyakát, kissé távol állnak egymástól az első fogaim felül, lehet ez a probléma? A válaszokat előre is köszönöm!!

#fog #nyak #kiszívása
2016. okt. 21. 21:40
 1/4 anonim válasza:

Már nem azért, de ehhez semmi köze a fognak.

Csak simán odateszed nyakára az ajkaidat mintha puszit adnál, viszont közben kicsit nyitva hagyod az ajkaidat.

Úgymond "O"-t formálsz az ajkaiddal, elvégre zárt ajkakkal nehéz szívni ugye....

Ráteszed a nyakára vagy épp bármely bőrterületre így az ajkaidat és szívod jó erősen, ennyi lenne.

Gyakorold a kézfejeden ha annyira szeretnéd, nem olyan bonyolult egy dolog szerintem. ;)

2016. okt. 21. 22:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a normalis valaszt !:)
2016. okt. 21. 23:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Akarhogy csinalom nem megy...:(
2016. okt. 21. 23:11
 4/4 anonim válasza:

Nyuszika!..ne csináld már, hogy nem megy. :D

Nem igaz, hogy mondjuk nem szürcsöltél le egy tele töltött pohár tetejéről csak azért mert nem tudtad volna felemelni úgy, hogy ne menjen mellé.

Vagy nem szürcsöltél még a kanálról levest mert épp forró volt.

Ott is kicsit csücsörítettél és szívtál, igaz?

Ez is épp olyan csak neki kell szorítani ajkaidat a bőrhöz, hogy maradjon hely szívni a bőrrészt("O" alakot formálni)

Az már más kérdés, hogy tudsz-e olyan erősen szívni, hogy kiszívd, de hát csak nagyobb tüdőd van mint egy kisgyereknek, szóval azzal nem lesz gond.

Ha máshogyan nem megy, akkor rakj egy darab papírt az asztalra "O" betűt formálva a száddal csuppanj rá :D és próbáld meg felszedni úgy, hogy közben szívod a levegőt.

Nem olyan bonyolult ez cukikám, csak te gondolod annak.

Csak simám csücsöríts és szívj levegőt úgy, majd ezt csináld meg a bőrön csak erősebben szívd.

Egyébként a barátod is segíthetne ebbe a kritizálás és elvárás mellett, ha már itt tartunk.

Mert ha megtudja csinálni, akkor el is tudja magyarázni.

Én például a páromnak egyszer a popsiján szívtam ki a bőrt, szép pici folt lett.

Hú, de mérges lett rám. :D

Mondtam is neki, hogy most meg lettél jelölve, hogy az enyém vagy. :D

Persze mint minden ez is elmúlik, de ugye a pillanatnak élünk. :)

2016. okt. 22. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!