Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell kiszívni valaki nyakát?
Igazából már tiniként is ciki volt..
Van akiét könnyebb van akit erősebben csókolsz nyakon és ott a helye..
Ahogy megcsókolod rászívsz...
Sajnos nekem már sikerült felnőtt fejjel is a párom vállát kiszívnom.. Szex közben nem veszem észre magam néha..sajnos volt h megharaptam úgy h látszódott..
Viszont a helyzetben neki is tetszik, csak kesőbb bosszankodik, úgyh a nyakát tudatosan próbálom kerülni...ciki lenne ha munkában kék foltokkal a nyakán jelenne meg
Valószínüleg azért kért meg rá , mert szereti azt az érzést, szóval nem kell izgulnod amiatt, hogy neki fájni fog.
Én például nagyon szeretem. Oké, hogy a folt tényleg egy kis fejtörést okoz, eltakarás szempontjából, de az az érzés, amíg extra-szuper erôsen csókolják a nyakam, nagyon KIRÁLY:) a hideg is kiráz tôle.
Aki kéri, annak meg kell adni, aki pedig nem, azzal kicsit óvatosabban kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!