Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor szokták kiszivni egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szokták kiszivni egymás nyakát az emberek? És milyen okból?

Figyelt kérdés
Ez milyen kapcsolatot igényel? ÉS fiú vagy a lány csinálja?
2008. aug. 16. 01:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Legfőképp ökörség okából. Nekem is csinálták egyszer, én is csináltam, jó poén volt, de haszna nincs, csak szívás, szó szerint :D
2008. aug. 16. 07:09
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
jaja! rajtam is jot rohogtek anyamek mikor hazaallitottam ketoldalt kiszivott nyakkal. ugy neztem ki mint frankeinstein szornye a ket hulye parafadugoval. szoval osztom a marhasag tezist!
2008. aug. 16. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Leginkább marhaságból szokták csinálni. Valaki undorítónak tartja van aki körberöhögné a másikat. embere válogatja, de azt hogy miért csinálják azt nem tudom :D azt én sem szeretem ha a nyakam van kiszívva de mondjuk én nem is szeretem szivogatni más nyakát xD még a barátomét sem. ezért csak a válasz annyi, hogy: Hülyeségből csinálják! leginkább fiatalok körében szokott előfordulni. felnőtteknél még nem láttam kiszívott nyakat xD
2008. aug. 16. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen,főleg a fiatalabbak csinálják.Van 1 lány ismerősöm,akinek sokáig nem volt pasija,és most azzal szórakoznak,hogy kiszívják egymásnak (szex vagy petting közben),és ez a lánynak nagyon érdekes.A kapcsolat még fiatal,kb.fél éve járnak,szóval ez most szórakoztató.Igaz,mikor 15 voltam,és elkezdtem járni a barátommal,akkor nekem is érdekes volt kb.az 1 hónapig,bár szerettem a vámpíroskodást meg a dark zenét,szóval...
2008. aug. 16. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem erősön szívjátok egymás nyakát, akkor az biz' jó érzés... :) Szerintem legalábbis.
2008. aug. 16. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
hát ha vámpírok vagytok. én amikor vérre vágyom akkor kénytelen vagyok kiszivni 1-2nyakat. naponta többször is. én a lányok vérét szeretem szóval inkább fiuk csinálják.
2008. aug. 16. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Mert hülyék. És ezzel akarják megmutatni, hogy ők milyen 'menők', van csajuk/pasijuk, aki kiszívja a nyakukat...
2008. aug. 16. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!