Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-22 éves lányok! Milyen külső tulajdonságok felelnek meg nektek? 19/F
Kedves Utolsó!
Nyílván,ha találkozol egy ISMERETLEN fiúval pl.: egy szorakozóhelyen,moziban,színházban,kávézóban,űrállomáson,egy párhuzamos univerzumban stb... és elhív randira,hogy jobban megszeretne ismerni,akkor TE NYÍLVÁN ELSŐRE A KÜLSŐ ALAPJÁN TUDSZ DÖNTENI,mivel véleményem szerint,csak nem annyira gyengeelméjű a srác,hogy bután,erőszakosan próbálkozik,szóval TE ELSŐRE,HA NEM IS VALLOD BE,DE A KÜLSŐ SZIMPÁTIA ALAPJÁN ADSZ NEKI VÁLASZT.
Ui.: ez csak az én véleményem.
Szeretem, ha szép íve van az állkapcsának. Szeretem a szép hosszú nyakat viszonylag szélesebb vállal. A felsőteste ne legyen túl izmos, de vézna se. Olyan... Szálkás.
Én. Oda. Vagyok. A. Hátakért. Ha valakinek jó háta van, az már félsiker nálam :D
Szeretem a hosszú ujjakat, nagy tenyeret szép körömformával.
Fontos nekem a stílus és az illat. Mivel én magam is fontosnak tartom, így másoknál is figyelem; szeretem a legtöbb dezodor illatát is, de a legjobb a frissen mosott ruha,vagyis az öblítő illata :) Stílusból igazából nekem semmi bajom a mai stílussal se, meg az az ő dolga, csak azért picit figyeljen.
Aztán jó, ha minimum fél fejjel magasabb.
Szeretem a kreol bőrű fiúkat, a japánok és a koreaiak között is vannak nagyon helyesek, aztán a feketék (azt hiszem most épp így illik mondani) úgy általában vonzóak számomra, meg persze az europid emberek :D Azt hiszem ez nálam elég univerzális :D
17/L
Számomra is elsősorban a belső tulajdonságok fontosak, eddigi szerelmeim mind a jellemük miatt tetszettek, de utólag visszagondolva mind hasonlóan is nézett ki.
Átlagos magasság, 170 felett
Világosbarna vagy sötétszőke hullámos haj, semmiképp ne legyen "ecset", hogy felül hosszú, oldalt meg tövig van nyírva
Zöld/zöldesbarna/zöldesszürke szem
A borosta nem zavar, a kis szakáll az alsó ajak alatt és az állon nagyon tetszik.
És szemüveg. A szemüveg mindig bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!