Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki mielőtt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki mielőtt megcsókolom?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék csókolni egy lányt és nem tudom mit mondjak neki előtte? Normális válaszokat szeretnék.

2016. okt. 20. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
"Nem büdös a szám?"
2016. okt. 20. 18:18
 2/7 anonim válasza:
25%
"Amúgy három hete nem mostam fogat."
2016. okt. 20. 18:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondanod semmit nem kell, egyszerűen csak meg kell teremtened a helyzetet. Lépj hozzá közelebb, húzd magadhoz, esetleg simogasd meg, majd közeledj a fejeddel. Ha elhúzza magát, nyilván nem erőlteted, ha hagyja, akkor meg szépen gyengéden megcsókolod. Ennyi.

Sok sikert!

2016. okt. 20. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális választ! És utána mit mondjak neki l?:o

2016. okt. 20. 18:25
 5/7 anonim válasza:
28%
Szeretlek! Megcsokolhatlak?
2016. okt. 20. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Öcsi, ha a Gyakori Kérdéseken akarod megtudni, hogyan kell megcsókolni valakit, akkor garantálom neked, hogy nem fog összejönni!
2016. okt. 20. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Össze fog az jönni, ne aggódj! :) Utána se kell semmit mondanod, maximum annyit, hogy erre már régóta vártál.

#3 voltam

2016. okt. 21. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!