Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet ez az egész? Mit tegyek most? 17/L
Az lenne a legjobb, ha elhívna valahova, hogy ne csak a suliban találkozzatok.Először mint barátok, utána csak eldönti, hogy mit is akar és akkor lépni fog.Jó ötlet a jelzés, de igen, inkább ő szerezzen meg. :)
23/F
Én ugyanígy jöttem össze majdnem egy éve a barátnőmmel, csak abban a történetben én voltam a hangoskodó, rossz tanuló is vagyok. Észrevettem hogy nagyon sokat "stíröl" (néz) engem és azután leáltam vele beszélgetni szünetekben, elvittem fagyizni és itt csak annyi a megjegyzés hogy tél volt. Megtettük a fagyit, rá egy meleg teát, értette hogy miért csináltam mindezt, mert a fagyitól fázott, neki adtam a kabátot. És a teától pedig megégette a száját... Na itt volt a csattanó, ekkor mondtam neki hogy segítek hogy ne fájjon. Megcsókoltam. Azóta is szerelmesek vagyunk egymásba, eddig alig veszekedjünk.
Bocsi hogy sokat írtam, de sok sikert akarok kívánni neked is :)
14F. Az életkor ne tévesszen meg elég érett vagyok a koromhoz képest :))
Nincs mit és sok sikert! :)
23/F
Meglesz, csak próbáld elérni, hogy elhívjon valahova és akkor nyugodtan tudtok lenni iskolán kívül is, akár kettesben :)
A 6-os válaszolóval meg ne törődj, nyilván nem ő dönti el! :)
6-os te jó isten, hogy vagy te szabadlábon? :D 25+...
Neked meg azt üzenem kérdező, hogy biztos tetszel neki, csak játssza a nagymenőt és félti a büszkeségét. De remélhetőleg megenyhül idővel.:) Bár ez az osztálytárs szitu...te dolgod, de én nem "lőnék házi nyúlra', persze nem akarlak lebeszélni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!