Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemen lesz barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Eddig még sose volt barátnőm,hiába próbálkoztam 1-se jött össze,azonban jövőre fogok menni egyetemre és abban reménykedek ,hogy ott fogok találni valakit.Szerintetek?

2016. okt. 18. 23:40
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
66%
Ne így állj neki! Végy erőt magadon, és lépj oda bátran mindenkihez. Régen én is ilyen voltam, aztán egy nyári szünetben megfogadtam, hogy következő évtől gyökeres fordulatot veszek. Azóta sem bírom befogni a csőrömet, mindenkihez odamegyek gond nélkül, és rájöttem, hogy szeretek középpontban lenni :) Azóta az ismerősök száma megugrott.
2016. okt. 19. 01:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Mondani könnyű de nekem ez nem menne ..:(
2016. okt. 19. 01:35
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Növelheted az esélyeidet például azzal, hogy ápolt a külsőd (rendszeres fogmosás, friss lehelet, napi fürdés, tiszta, szépen levágott haj, karbantartott arcszőrzet, tiszta ruha, dezodor). Ez az alap nálam, és gondolom más sem akar olyannal járni, akinek 3 sorral mögötte is érezni a szagát, vagy a tegnapi ebéd figyel a foga közül. Nem tudom, hogy ez mennyire triviális, de elég sokan próbálkoztak be nálam, akiknek nem volt az.

Aztán ha olyan lányt akarsz, aki ad magára valamit, akkor még jobban növelheted az esélyeidet azzal, hogy te is adsz magadra (pl, ha sportos barátnőt akarsz, akkor irány a kondi, ha csinosan öltözködőt, akkor te se a kukából öltözz).

Biztos lesz az egyetemen sok közösségi program, vegyél rajtuk részt, merj ismerkedni :)

2016. okt. 19. 03:21
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi olyan nehéz ebbe? Oda mész beszélsz elkéred a számát és mész tovább.. 16 évesen ezt játszottuk haverokkal Deákon. Legegyszerübb dolog a világon. Vagy sikerül vagy nem.
2016. okt. 19. 07:03
 15/22 October15 ***** válasza:
50%

Egyetem + tini párkapcsolatok. WHAT? Azé érzés mikor egy egyetemistának van gusztusa magát tininek hívni..

Amúgy az ismerkedés részétől szerintem totál megnyugodhatsz, egyetemen szerintem lényegesen egyszerűbb. Egyrészt szerencsére nem "tinik" járnak egyetemre másrészt nyilvánvalóan van közös téma kapásból.. u know ha más nem akkor az adott szakon belül bármi vagy maga a szak.

Szintén szerencse, hogy az egyetemen általában lényegesen értelmesebb emberek vannak mint pl középsuliba ami megint csak nem nehezíti a dolgod.

2016. okt. 19. 08:07
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha anti szoc ronda kocka vagy akkor nem lessz soha senkid és egyedül halszmeg.
2016. okt. 19. 13:36
 17/22 anonim válasza:

Eloszor is ne igy allj hozza!

Nem tudom beszelgettel-e mar lanyokkal, szemelyesen vagy neten keresztul. De a legfontosabb, hogy eloszor tanulj meg veluk rendesen beszelni. Ha nem tudod ezt szemelyesem kivitelezni akkor csinald online. Akkor mar lesz pozitiv elmenyed, tapasztalatod legalabb irasban.

Allj hozza pozitivan! Es ne feledd, hogy ez egy uj kornyezet lesz, ott nem fogja tudni senki milyen vagy. Uj szemelyiseget is kialakithatsz, hogy masok milyennek lassanak. Ha leul melled majd valaki akkor majd batran szolitsd meg, sulis temakrol mindenkepp tudtok majd beszelgetni.

Sok sikert!

2016. okt. 19. 18:16
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ,egyébként én nálam is alap az ,hogy ápolom magam mint általában a legtöbb embernél..

Szerintem a fő probléma az,hogy nem tudok velük beszélni,egyszerűen begörcsölök vagy ha tényleg laza vagyok előttük akkor meg hülyeséget beszélek és erre már sokan felhívták a figyelmem.

2016. okt. 19. 21:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, sorry ha már volt.

Egyáltalán nem kell szociálisnak lenned. Csomó befelé forduló lány van, akik nem vihorásznak hangosan, nem nyüzsögnek, a barátnőik alig tudják elrángatni bulizni, legszívesebben egyedül ülnek, egyedül mennek haza, otthon tanulnak vagy olvasnak.

Keresd azokat a lányokat, akik ugyanolyan "nyomik", mint te. :D Hidd el vannak, csak ugye pont az antiszocságuk miatt óra után gyorsan felszívódnak és nem mennek el a bulikba, hanem ők is otthon keseregnek.

Fel a fejjel! Ne akarj görcsösen megfelelni, ne parádézz, és ne úgy állj hozzá, hogy na ezt a lányt most ha törik, ha szakad megszerzed, hanem egyszerűen csak beszélgess vele, nézd meg normális-e, aztán majd később eldöntöd, hogy megéri-e a munkát. Embereket amúgy sem lehet megszerezni, szóval ne a _barátnő szerzés_ legyen a cél, hanem az, hogy megismerj embereket. Sok siker!. :)

2016. okt. 19. 22:24
 20/22 A kérdező kommentje:
A nyomi egy kicsit sértő volt,de azért köszi:),habár az ilyen lányokkal még nehezebb beszélni..:/
2016. okt. 19. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!