Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetemen lesz barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemen lesz barátnőm?

Figyelt kérdés
Eddig még sose volt barátnőm,hiába próbálkoztam 1-se jött össze,azonban jövőre fogok menni egyetemre és abban reménykedek ,hogy ott fogok találni valakit.Szerintetek?

2016. okt. 18. 23:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha szociális vagy, és sok embert ismersz meg, és emellé szerzel egy kis magabiztosságot, és igényességet, akkor biztos akad majd lány. 18/f
2016. okt. 18. 23:52
 2/22 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem vagyok szociális..:/ Nagyon nehezen barátkozom és egy új közösségben is csak akkor beszélek ha hozzám szólnak,és csak úgy tudok barátkozni ha nem én nyitok más emberek felé hanem ők nyitnak hozzám :/..
2016. okt. 18. 23:54
 3/22 Illetlen Levesek 4 válasza:
84%

Szerintem biztosan lesz, még ha nem is rögtön, de pár év után, egyetem alatt!

Itt a lehetőség, hogy tiszta lappal kezdd az életedet, próbálj megismerkedni a csoporttársaiddal. Ha közös program kínálkozik, ne húzd ki magad, hanem menj el velük.

Kezdj el inni, az segít ellazulni és ismerkedni.

2016. okt. 19. 00:13
 4/22 A kérdező kommentje:
De nem tudok magamtól valami könnyen ismerkedni..:/
2016. okt. 19. 00:15
 5/22 anonim ***** válasza:
28%

#1 vagyok

Ebben az esetben ne nagyon számíts barátnőre :S Könnyen barátnőt akkor szerzel, ha jó a szociális képességeid vannak, és sok új embert ismersz meg. Eljársz emberek közé, akár hobbidból kifolyólag, vagy akár bulizni, teljesen mindegy.

Másrészt a szociális élet, nem csak barátnő miatt jó. Sokkal könnyebben beszélgetsz, veszel fel kapcsolatot másokkal, a beszéd képességeid fejlődnek. Nem fogod magadat annyira nyomasztóan érezni. Ez pl. jól jöhet akár egy állásinterjún is.

Ez most nagyon tudományos megfogalmazás lett, de érted a lényegét. Nagyon fontos a szociális élet. Én is rettentően introvertált voltam, aztán egy nap meguntam, és elmentem emberek közé. Nehézkes volt kezdetben, de most már egyre többet szeretek emberek között lenni.

Persze ez személyiségtől is függ, de hasznos, ha eljársz mindenképpen.

2016. okt. 19. 00:20
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon jóképű vagy gazdag vagy, akkor egészen biztos, hogy lesz.

Ha nem, akkor felejtsd el a dolgot, mert egy se jön össze.

2016. okt. 19. 00:22
 7/22 anonim ***** válasza:
Nagyobb esélyed nem lesz, mint eddig, lévén hogy általában kevesebbet töltenek el az emberek egyhuzamban együtt, illetve a sok tanulás miatt (büfészakokat leszámítva) stresszesebbek is az emberek és nincs idejük, se pénzük barátra, barátnőre. Ha eddig se ment könnyen az ismerkedés, ezután csak nehezebben fog, bocsi. De van egy jó hírem: akárcsak a lottóötös, a párkapcsolat is "bármikor bejöhet" puszta vakszerencsével. Persze az esélyek nem kimagaslóak, ha egyszer visszahúzódó típus vagy...
2016. okt. 19. 00:24
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csúnya viszont az a nagyon jóképű se vagyok..

Tehát akkor nem lesz barátnőm az egyetem alatt sem ? :/

2016. okt. 19. 00:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nagyon minimális. Ne feledd, hogy az egyetemre rengeteg pasas is jár, akik mind konkurencia...
2016. okt. 19. 00:47
 10/22 A kérdező kommentje:
Értem...Pedig már vártam az egyetemet hátha ott lesz valami d úgy látszik mégse..:( Köszi a válaszokat.
2016. okt. 19. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!