Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jo otlet ezt tenni?
Erdemes lenne e addig beken hagyni a baratomat ameddig kapcsolatban van?
Nem vagyok joba azzal a szemellyel akivel jar es nem akarom hogy szetmenjenek szerintetek hagynom kellene addig oket ameddig nem szakitanak vagy nincs valami komolyabb baj.
Azert gondolom igy a dontesem mert nem akarom szetszedni oket. Orulok hogy boldog es nem akarok ennek a boldogsagnak az utjaba allni.
szerintem nem úgy értette a "barátomat" ahogy egyes gondolja, hanem "haver barát", érted...
Ha a haverom és a párom nem jönnek ki egymással, akkor nem eresztem össze őket, ez ilyen egyszeű. Párkpacsolatban van az "együtt" meg van a "te és én" külön. Tehát a barátokkal nyugodtan lehet tartani a kapcsolatot, akkor is ha a szerelmes pár másik tagjával nem csipázzák egymást. Volt rá példa nálam, és működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!