Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyutt vagyunk vagy nem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyutt vagyunk vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 17eves lany vagyok, es kb masfel hete jottunk ossze a baratommal egy bulin. Vagyis nem beszeltuk meg hogy egyutt vagyunk, de mikor utana talalkoztunk megfogta a kezem es megcsokolt. De olyan furcsanak erzem ezt az egeszet, mert mar eleg regota beszelgetunk facebookon es egyetlen egyszer nem mondott semmi bokot, azota se miota osszejottunk

Meg semmi ilyen flortoles szeruseg

Es tudom az lenne a legegyszerubb ha megkerdeznem, hogy most mi van,de nem tudom..felek

2016. okt. 14. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:

amíg nem mondjátok ki, addig nem vagytok együtt.

Vagy a mai fiatalok: amíg a Facebookon nem frissítitek az állapototokat, vagy mit

2016. okt. 14. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez általában nem úgy megy, hogy: "na akkor mától én a pasid vagyok, oké?"... ahogy van csók, kimondja valaki, hogy szeret, stb., azt már általában egy friss kapcsolatnak tekinthetjük.
2016. okt. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!