Isztambul 2 emberre 4 nap mennyi mindennel egyutt?
Isztambul nem drága hely. Amikor én voltam, fejenként kb 5000 Ft volt a szállás naponta, utazásra költöttünk 1000 Ft-ot kábé naponta, kajára 1500-at.
De én tudok utcán enni, jó szállást keresni olcsón, és nem abban mérem egy város szépségét, mennyi rongyrázást csinálok.
A repjegy irányonként kb 50 euró.
Kozepes kis boutique hotelben szallas kb. 220 lira per ejszaka, ezenfelul normaliz ettermi vacsora nem rongyrazos de szep helyen (Bosphorus kilatas ilyesmi) 150 liratol van, muzeumi belepok 20-40 lira korul vannak. Kozlekedesre ott a 10 liraba kerulo istanbul kart, amire tolthetsz penzt. Egy utazas majdnem barmin 2 lira koruli osszeg, ha tobbet utazol kapsz kedvezmenyt.
Repjegyre pegasus ajanlom (vannak mostansag 46-55 euro kozotti jegyeik). Ok a sabiha gokcenre mennek, de onnan a havatas busz bevisz a belvarosba 14 liraert.
Hirtelen ezek jutottak eszembe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!