Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Isztambul 2 emberre 4 nap...

Isztambul 2 emberre 4 nap mennyi mindennel egyutt?

Figyelt kérdés
2016. szept. 8. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg, mik az igenyeid. Tudok, olyan helyet, ahol nem eszel 100 euro/fo alatt egy vacsorat, de tudok 3 liras jo kebabost is. Szallasokkal ugyanez, szoval picit pontosits.
2016. szept. 8. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek, ha az a cél hogy minél olcsóbbra jöjjön ki, akkor talán 100 ezerből is ki lehet hozni, de felső határ nincs.
2016. szept. 8. 18:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Max 250,oda viszza kaja szallas ennyit tudok
2016. szept. 8. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Isztambul nem drága hely. Amikor én voltam, fejenként kb 5000 Ft volt a szállás naponta, utazásra költöttünk 1000 Ft-ot kábé naponta, kajára 1500-at.

De én tudok utcán enni, jó szállást keresni olcsón, és nem abban mérem egy város szépségét, mennyi rongyrázást csinálok.

A repjegy irányonként kb 50 euró.

2016. szept. 8. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Kozepes kis boutique hotelben szallas kb. 220 lira per ejszaka, ezenfelul normaliz ettermi vacsora nem rongyrazos de szep helyen (Bosphorus kilatas ilyesmi) 150 liratol van, muzeumi belepok 20-40 lira korul vannak. Kozlekedesre ott a 10 liraba kerulo istanbul kart, amire tolthetsz penzt. Egy utazas majdnem barmin 2 lira koruli osszeg, ha tobbet utazol kapsz kedvezmenyt.

Repjegyre pegasus ajanlom (vannak mostansag 46-55 euro kozotti jegyeik). Ok a sabiha gokcenre mennek, de onnan a havatas busz bevisz a belvarosba 14 liraert.

Hirtelen ezek jutottak eszembe:)

2016. szept. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!