Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak en erzem magam kellemetle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak en erzem magam kellemetlenul ha egy fiu meghiv pl moziba es o veszi a jegyemet? Fiuk, ti meg sertodnetek ha egy lany nm engedne h fizessetek az o reszet is?

Figyelt kérdés
Egyebkent ezt senki ne ertse felre, nm vok olyan tipus aki minden nap massal randizgat😂 14L

2016. okt. 13. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

En iszonyatosan meg tudok rajta sertodni

17/f

2016. okt. 13. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bennem kb ugyanazt az érzést kelti, mert akkor tudom, hogy ez neked egy plusz kiadás amire én hívtalak meg.
2016. okt. 13. 22:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Szval el kll fogadni a "meghivast" mert ez igy vn es kesz? Mert akk fogok en meg magammal harcolni xdd
2016. okt. 13. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Hat ha en hivnalak meg akkor el kellene fogadnod mert ha nem akkor ugy megsertodok hogy hozzad se szolnek egy ideig.
2016. okt. 13. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
En ertrkelnem h felajanlod de en fizetnek.
2016. okt. 13. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Annak az lenne a vege hogy megkotoznem a kezeidet meg a labaidat a hatamon bevinnelek a moziba megveszem a jegyeket megy az elemozsiat aztan majd ha elkezdodott a film kibontanam a kotelet.
2016. okt. 13. 22:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feleslegesen érzed kellemetlennek, mert azért ez természetes. Bár ugye ennek is van egy bizonyos határa, volt már olyan csajjal dolgok hogy szó nélkül elvárta,hogy mindent én fizezessek mert azt gondolta ,hogy neki pinája van és azzal már felvan hatalmazva erre:D. Na hát kb ráköltöttem 10 ezret mire rájöttem ,hogy milyen pénzéhes liba de utánna kegyetlenül megszivattam inkább le sem írom hogyan..de egy ilyen lánynak mint amilyen te vagy a leírások alapján természetes, hogy kifizetném a dolgokat..
2016. okt. 13. 22:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszi az eddigi valaszokat <3 es am #5 hatasosabb lenne ha a szam bekotozve maradna a film vegeig mert:

1.Megeszek egyedul egy nagypopcornt a reklam alatt

2. Vegig kerdezgetek film kozben, meg mondjuk kommentalom a tortenteket xdd

2016. okt. 15. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én nekem egy visszautasítással érne fel ez:(
2016. nov. 16. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Én kellemetlenül érzem magam, ha egy fiú meg akar hívni valamire. (Akár még egy tábla csokitól is kellemetlenül tudom érezni magam.) 15/L
2016. nov. 16. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!