Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor ez csók volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ez csók volt?

Figyelt kérdés

Egyeremek ez ugye nem ribis? Van ugye az a fiu akivel mondjuk járunk 1 hónapja. Arra felé lakik mint mi és suli után együtt szoktunk haza menni. Nem vagyunk osztálytársak csak egy suliba járunk.

Na hát az van hogy mindig amikor ekoszonunk egymastol akkor kb fel orat olelkezunk, meg tobbszor adott puszit is es en is neki. Ma az volt hogy meg akartam puszilni csak hat magasabb mint en es nem erem fel😂. Na hat ebbol az lett h szajra puszit adott. Gyerekeknez nost akk csoknak szamit? Mert tobbszor is volt es kicsit hosszabb. Amugy nagyon nagyon jo volt. Mi a velemenyetek rola? Tudom h nem lett ertelmes de nem birom leirni. Ugye ez nem gaz? Ja amigy 14/L

2016. okt. 12. 20:37
 1/4 H_Vivien válasza:
100%

Nem, ez nem gáz. Az viszont annál inkább, hogy 14 éves létedre nem tudsz egy épkézláb mondatot leírni. Nah emiatt már lehet, hogy pironkodnék kicsit... Az első mondatodat pedig úgy ahogy van nem értem...

A szájrapuszi nem csók, a csók máshol kezdődik. Ez, ahogy írtad is, egy szimpla szájrapuszi volt.

2016. okt. 12. 20:44
 2/4 Domaházy Ákos ***** válasza:
Egz kicsit tényleg nehéz megérteni de mindegy. szerintem ez csak egz mert véletlen és ehhez nagyon fiatakok vagytok mar csók legyen nem értem a mai társadalmat miért nem lehet türelemmel kitartóan várni felnõni legalább 17 legyél és akkor lehet csók de a csók hosszabb ideig tart. Nem.mintha én szakértö lennék meg csináltam volna de lesz hamar csókok a levegőben mert szeretek valakit és összejöttünk és 18 évesek vagyunk és van eszünk van értelme az életnek úgyhogy.
2016. okt. 12. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

ajj istenem ... nem is kéne választ írnom az első már leírt mindent ... csak hát így lefekvés előtt nekem is rázós olvasni ezt a stílust ... 14 éves vagy, de erre ez nem mentség ... ha kérdésed van, nem igaz hogy nem lehet pár értelmes összetett mondatban leírni a problémádat ... na elnézést ez nem tartozik a kérdéshez

a válasz : nem ezzel nincs semmi gond / illetve, " most akkor ez csók volt?" nem, nem volt csók. a csók az csók, a szájrapuszi az szájrapuszi, a seggrepacsi az seggrepacsi és így tovább ...

2016. okt. 13. 01:52
 4/4 anonim válasza:

1. Megválaszoltad a saját kérdésed

2. Ha van időd ne ezen gondolkoz hanem tanulj meg normálisan fogalmazni.

2016. okt. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!