Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lany, ha ezt irom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany, ha ezt irom neki jo lesz?

Figyelt kérdés

Szoval, egy varosban elunk de nem ismerjuk egymast ezert gondoltam irok neki, en 18 vagyok o 16. Foleg lanyok tanacsat varom, hogy mivel inditsak?

Szia mizu stb. altalanos kerdesek vagy irjam meg neki, hogy szimpatikusnak talaltam es mivel nincs mas lehetosegem gondoltam itt keresem meg. ?? A lany a `normalisabb` fajta ezert nem tudom, hogy mivel lenne tanacsos kezdeni. Utana persze mar tudnek beszelgetni vagy kesobb elhivni valahova de az eleje hataroz meg mindent.

2016. okt. 12. 06:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ezt írd:

Szia!

Ne haragudj, hogy írásban abajgatlak, de ahhoz még nem eléggé találtam meg a tökeimet, hogy élőben szólítsalak meg. Szeretném megkérni a kezedet, írjon egy "IGEN"-t arra a kérdésemre, hogy holnap hazakísérhetlek-e?

2016. okt. 13. 13:47
 12/23 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves szavaidat Miquel, bar ezt mar toled megszokhattuk... Attol, hogy egy varosban elunk nem jelenti azt, hogy ismernem kellene es csak ugy odamenjek hozza, mivel nem is vagyok itthon surjen es meg nem is lattam joforman.
2016. okt. 13. 15:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Írd meg neki hogy "Szia megyünk inni? utána jól megduglak"

Ez mindig beválik csak néha volt hogy nem ittunk, bár mondjuk akkor drágább volt a telefonhívás.

2016. okt. 13. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy olyan "sűrjen" otthon, akkor mi a búbánatos nyuszibogyót akarsz a csajtól? Távkapcsolatot? A lehető legrosszabb. Ott csajozz, ahol élsz.
2016. okt. 13. 18:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Majd en tudom, hogy mit akarok, ne szolj bele legyszives!

Arra kertem valaszt, hogy nem bena-e, a szimpatikusnak tunsz szoveg...

2016. okt. 13. 18:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Arra már válaszoltam, mégsem tetszett. Azért írtam, amit írtam, mert netes ismerkedés esetén célszerű mindig valami meghökkentővel indítani A csajok százával kapnak ismerkedő leveleket. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, akkor valami furcsaság kell. De nem taszító, hanem vonzó furcsaság.
2016. okt. 14. 08:23
 17/23 A kérdező kommentje:

Amit írtál Miquel az tényleg furcsaság de nem hiszem, hogy bejönne neki vagy olyan vonzó volna.

Szerintem inkább hagyom az egészet, ha csak beégnék vele úgyis....

2016. okt. 14. 13:33
 18/23 anonim ***** válasza:
Na persze. Azt a legkönnyebb. Meg se próbálni, aztán meg itt rinyálni, hogy nincs csajod. Szerinted azok, akiknek van, hogyan tanulták meg? Vagy úgy születtek? Nem, pajti. A kudarcaik árán. Mert csak abból lehet tanulni, fejlődni.
2016. okt. 15. 09:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ezt a legkönnyebb de van akinek nem ér annyit az egész csajozas, hogy utána depressziós legyen hetekig, mert szembesül vele, hogy ennek a csajnak se kellett mivel ilyen nyomorék.
2016. okt. 15. 12:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem ér annyit az egész csajozás? Az élet alapvető értelme a csajozás. Oké, az ember megtölti még sokféle szép céllal, értelemmel, de az alapvető cél a szaporodás. Az orvostudomány mai állása szerint pedig ez csak a csajok által fog menni. :-))

Hetekig tartó depresszió? Ugyan minek? Nyilván nem jöhetsz be mindenkinek. De ha egy csajnak nem jössz be, mi azzal a baj? Nekem, rutinos csajozónak fénykoromban is 12-15 kudarcra jutott egy siker. Most akkor lehet számolni, hogy a közel 50 kapcsolatomhoz hány elutasítást kellett "elszenvednem". Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni. Semmi bajod nem történik, ha véletlenül nemet mond a csaj. De ha nem is próbálkozol, annak nagyon is kárát fogod látni.

2016. okt. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!