Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lany, ha ezt irom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lany, ha ezt irom neki jo lesz?

Figyelt kérdés

Szoval, egy varosban elunk de nem ismerjuk egymast ezert gondoltam irok neki, en 18 vagyok o 16. Foleg lanyok tanacsat varom, hogy mivel inditsak?

Szia mizu stb. altalanos kerdesek vagy irjam meg neki, hogy szimpatikusnak talaltam es mivel nincs mas lehetosegem gondoltam itt keresem meg. ?? A lany a `normalisabb` fajta ezert nem tudom, hogy mivel lenne tanacsos kezdeni. Utana persze mar tudnek beszelgetni vagy kesobb elhivni valahova de az eleje hataroz meg mindent.

2016. okt. 12. 06:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Inkább a szimpatikusnak tálaltad...
2016. okt. 12. 06:46
 2/23 anonim ***** válasza:
*találtad
2016. okt. 12. 06:47
 3/23 anonim ***** válasza:
Személy szerint én falra másznék a "mizutól", inkább kérdezd meg hogy van, az sokkal kedvesebb, vagy barátságossabb, mivel ha alig ismered akkor a mizu nem a legjobb kezdés. Amúgy sok sikert hozzá! :)
2016. okt. 12. 06:47
 4/23 anonim ***** válasza:

Határozottan ne írd azt hogy mizu! Ennèl minden jobb.

Inkább azt hogy szimpatikusnak találtas ès szeretnèd őt megismerni

2016. okt. 12. 07:03
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem kell túl bonyolítani. Egyszetűen megírod hogy szeretnél beszélgetni vele.
2016. okt. 12. 07:18
 6/23 A kérdező kommentje:
Es ha kep alapján bejovok neki akkor még válaszol is...
2016. okt. 12. 08:49
 7/23 anonim válasza:
Szerintem azzal kezdd, hogy nagyon szimpatikusnak tűnik, és szeretnéd, ha jobban megismerhetnéd.:) Nálam ez lenne a nyerő:D
2016. okt. 12. 09:46
 8/23 anonim ***** válasza:
Ha tényleg az a normálisabb fajta, akkor a "Mizu?" kérdéssel ki is nyírtad az esélyed. Ha majd érdeklődni akarsz felőle, akkor legyen mondjuk a "hogy vagy", vagy akár a "mi újság", vagy bármi ilyesmi, de a mizut ne.
2016. okt. 12. 13:10
 9/23 A kérdező kommentje:
De akkor a szimpatikusnak talallak... az nem gaz ugye?
2016. okt. 12. 16:48
 10/23 anonim válasza:

A "szia, mizu"-t nee!!

Csak írd meg neki, hogy "szia, szimpatikusnak tűntél, ezért gondoltam rádírok, remélem nem gond :)" vagy valami ilyesmi :D

2016. okt. 12. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!