Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a fiúnak?
Figyelt kérdés
Hát nem igazán ismerjük egymást egy iskolába járunk én 7.es ő 8.os úgy érzem tetszem neki mert mindig néz a folyosón és én úgy látom hogy féltékeny az osztálytársaimra (ezt abból gondolom hogy akivel látott beszélgetni a folyosón vagy megöleltem kapott egy-két nyakast). Most tetszem neki vagy félre értem az egész helyzetet??2016. okt. 11. 19:32
1/5 anonim válasza:
Fiatal vagy még, 7.-es 8.-as kapcsolat még, olyan " barátias", kérdezd meg és próbáld meg, egy próbált megér :)
2/5 anonim válasza:
igen ha már nyakasakot osztogat XDD
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2016. okt. 11. 20:13
4/5 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele, és ha tetszel neki rájössz úgy is, de szerintem valószínűleg, hogy bejössz neki!
5/5 anonim válasza:
Elnézést rosszul írtam! Szóval *Valószínű,hogy tetszel neki!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!