Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek r*b*nc vagyok?
Figyelt kérdés
Nemrég szakítottunk a barátommal közös megegyezésre ,mivel nem igazán ment a távkapcsolat .Legalábbis én nem szerettem ,főleg úgy hogy 3 hetente találkoztunk ,és akkor is csak pár órát,és úgy gondoltam az lesz a legjobb hogy szakítunk.Tudni kell azt is hogy mi lefeküdtünk ,elég kevés idő alatt (elég naív vagyok ,tudom)A szakítást megelőzően egy-két héttel meg megtetszett az egyik osztálytársam ,és lett egy ilyen szokásom hogy elképzeltem milyen lenne vele csókolózni,de ekkor még együtt voltam xy-al.Majd miután szakítottunk ,egy napra rá összejöttem azzal a sráccal aki elkezdett tetszeni ,és még mindig együtt vagyok vele nem arról van szó.Csak miután összejöttünk ,az egyik osztálytársnőm velem keresztül üzengetett egy neki tetsző srácnak ,és én meg ugye elkezdtem vele beszélgetni ,jobban megismerni ,és bizonyos értelemben rokonlelkeknek tartom magunkat.Csak van egy kis bökkenő ,a barátaim úgy tartják hogy a srác már többet érez irántam a kelleténél ,és azt tartják a leghelyesebbnek ha elkezdek hozzá passzívan viselkedni ,és elkerülöm ahogy csak lehet .De ezt mégsem tehetem ,hiszen ő az egyik jó barátom ,és szinte mindent megtudunk beszélni.DE! van egy kis baj..valamilyen szinten elkezdtem iránta érezni valamit ,és próbálom is legyőzni ezt az érzést ,hiszen szeretem a barátomat ,és ezt mégsem tehetem meg ezt vele ...Most akkor szerintetek r*b*nc vagyok ? mert én annak tartom magam ...#naívság #kavargó érzelmek
2016. okt. 10. 19:33
2/7 anonim válasza:
Velem 1 hónapja szakított barátnőm 2 hónapig teljes bizonytalanságban volt így teljesen tönkre tett engem is meg magát is döntsd el mit akarsz és ne bizonytalankodj mert azzal senkinek sem teszel jót. 21/F
3/7 anonim válasza:
Hany eves vagy?
Igazabol szerintem ez inkabb arrol szol, hogy ossze vagy zavarodva es nem erzel senki irant olyan komolyan, hogy mas ne johessen a kepbe..
4/7 A kérdező kommentje:
15 vagyok .
És nem tudom mit is akarok valójában ,össze vagyok zavarodva...
2016. okt. 10. 19:59
5/7 anonim válasza:
Ja, az ilyenekre kapásból rámondom hogy r1banc. De ez csak én vagyok, nem ismerlek annyira hogy meg tudjalak ítélni. Igazából az lenne a legjobb ha keresnél egy olyan srácot (igen, csak egyet) akibe SZERELMES vagy, és nem csak úgy tetszik, a többi pasit meg hagyd a fenébe.
6/7 anonim válasza:
Valogatos vagy, nem ribizli, de 15 evesen nem kellett volna lefekudni vele "igen kevés ido utan". Meg szabad kerdezni,mikor vesztetted el? Vagy ez volt az elso?
7/7 A kérdező kommentje:
14 évesen ,a volt barátommal ..és nyugodtan megvethettek hisz ez az igazság .
2016. okt. 11. 22:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!