Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak lányok válazát várom!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak lányok válazát várom! Mit szólnátok, ha (. )?

Figyelt kérdés

ha a ti szempontotokból egy 10/10-es fiú leszólítana az utcán, hogy "szia, nagyon tetszel, kephatok egy ölelést?"

Mit tennétek? Statisztika érdekel, mit csinálnának az emberek :D

2016. okt. 10. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Kinevetném, továbbmennék.
2016. okt. 10. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Szemközt köpném. 17/L
2016. okt. 10. 16:05
 3/9 anonim válasza:
Meglepődnék, és közölném vele, hogy bocs, de 1) leszbi vagyok, 2) nem ölelkezem idegenekkel.. 17/L
2016. okt. 10. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
megölelném
2016. okt. 10. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem bírom ha ölelgetnek.

Ezt így megmondanám neki..nem tudom én nem is az hogy távolság tartó vagyok...hanem ja amúgy ha belegondolok az vagyok.(Jó hogy leesett így nekem is) Hát ez van.

2016. okt. 10. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom...nem szívesen ölelném meg, általában lefagyok ilyen helyzetekben és csak a hárítás megy még akkor is ha amúgy kedvesnek tűnik. De ha nagyon erőszakos akkor lehet a lefagyás miatt nem tudnék megmozdulni, szóval akkor lehet meg tudna ölelni, de önszántamból kétlem hogy megtenném:D
2016. okt. 10. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok

Amiután ezt így elmondtam neki hogy nem vagyok az az ölelgetős típus még utána is érdekelném akkor tuti beszélnék vele..engem eléggé lenyűgöznek a közvetlen emberek.

Van egy haverom aki ilyen közvetlen(jó ne úgy értsd hogy random embereket ölelget az utcán) de én olyankor mindig lefagyok és nézem hogy azta tök kedves meg menőő.:D

2016. okt. 10. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Az hogy "kaphatok egy ölelést?" elég bénán hangzik...inkább adnék neki egy puszit.😐 16L
2016. okt. 10. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:
hülyén néznék rá és megkerdeznem h ez a bena szöveg beszokott-e jonni xd
2016. okt. 10. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!