Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok csókolózni tudnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok csókolózni tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

van egy barátom már kb másfél hónapja együtt vagyunk eddigcsak szájrapuszi volt de a hétvégén megcsókolt de nem ereztem valami sikeresnek ezért kérnem tanácsaitokat

14/L

2016. okt. 9. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudnék segíteni, de szerintem azt te se gondoltad komolyan. Ez nem egy olyan dolog, amit le lehet írni 3 sorban, hogy hogyan csináld.
2016. okt. 9. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Arra koncentrálsz, hogy csináld minnél jobban az a baj pedig erre nincs szabály, hogy hogyan a legjobb:D Igazából csak úgy kéne csinálnod ahogy szeretnéd. Bár hozzátenném vannak olyanok akik tényleg szarúl csókolnak volt már párszor ilyen esetem pár nővel..mármint az én szememben (de ez teljesen szubijektív dolog)..én pl szeretem, ha tűzesen csókolnak a nyelvük nem ilyen robotikusan mozog ,hanem van benne "élet" ezt így nehéz elmagyarázni:D de pl nincs az, hogy megszakad a csók az egyik fél miatt hanem így egymás mozgására totál ráhangolódik a száj mozgásotok:D Amúgy nagyon sok függ attól, hogy kivel csókoloztál először , ha az első úgymond szarúl csókolt akkor valószínű te is úgy fogsz,ha közben valaki nem irányít, és ez a férfi dolga lenne.

Nekem egyszer volt szükségem irányítani egy lányt, de kb fél óra alatt rájött a dolgokra nem egy bonyolúlt dolog:D körkörössen kell mozgatnod a fiú nyelve körül a te nyelvedet közben meg azzal cifrázod amivel akarod DE csak érzéssel, vagy vadul.

2016. okt. 9. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Gyakorolj velem
2016. okt. 10. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!