Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Figyelt kérdés
Még sosem csókolóztam, és most van egy lány, de nem tudom mit tegyek, és hogyan? még sosem volt kapcsolatom eddig. És félek, hogy rosszul csinálom majd. Szóval hogyan?2016. szept. 6. 15:19
3/7 anonim válasza:
En is itt olvasgattam a kérdéseket/valaszokat errol a témáról anno. Aztán amikor eljött a pillanat, csak arra nem gondoltam amit olvastam. Tenyleg jon magától :) Nem lehet elszurni... Mindenki azt irja, h jon majd magától, es tenyleg igy van, szoval ne parazz tőle ;)
4/7 anonim válasza:
Amikor bedugod a nyelved a szájába, elkezded forgatni a nyelvedet, és az ő nyelvét is irányítani ilyen módon. Próbálj minnél vadabban csókolózni, az nagyon bejön a lányoknak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Igazatok volt. amikor úgy éreztem ez a megfelelő pillanat léptem. Valóban csak jött, sodort magával.
2016. szept. 9. 18:59
6/7 anonim válasza:
Gratula 😉 Na ugye, h nem kell parázni...
7/7 anonim válasza:
Nyugodj meg! Meg tudod csinálni! Csak kell hozzá erő. Ha megvan élvezni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!