Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rajtam kívül más is ilyen helyzetben? Szakítás után.
Nos már lassan 1 éve szakítottunk a volt barátommal, nagyon fájt és nagyon mrgbántott, én tiszta szívembõl szerettem de számára csak pótlék voltam, kigúnyolt és szinte csak rabszolga illetve ékszerként viselt.
Azóta már túlléptem a dolgon, már nem szeretem. Ideje volt :D
De valamiért még mindig nem tudok olyan simán viselkedni a fiúkkal mert még mindig attól félek hogy bántani fognak mint õ.
Pedig szeretnék barátot, ismerkedni, stb de valamiért nem megy, senkire nem is tudok úgy tekinteni mint annak idején az exemre.
Tökre úgy érzem hogy most jó nekem, csak hát izé... már úgy érzem örülnék egy új kapcsolatnak csak nem állok rá készen :/
Van más is ilyen helyzetben? :)
#1 igazából én szakítottam...
Azért mert állandóan alázott, gúnyolódott és hülyének nézett, és soha nem volt velem megelégedve én meg nem bírtam tovább :/
#2 hasonlóan érzem magam...
Csak nekem pont hogy lenne elég jó csak egyszerûen még ha közeledek akkor sem érzek semmiféle szikrát, meg bizalmatlan is vagyok...
Pszichológus.
Ameddig pedig nem bírsz normálisan hozzáállni, addig ne is akarj párkapcsolatot.
Nehogy már a retardált exed (meg a te szolgalelkű hozzáállásod) miatt az szívjon, aki nem is tehet semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!