Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat ezzel?

Figyelt kérdés
Van egy lány. Mikor beszélgetünk, állandóan elérkezik egy pont, amikor megáll az adott témával. Ekkor azt kezdi el beszélni, méghozzá hangsúlyozva, hogy neki semmit sem jelentek (még akkor is, ha épp teljesen más volt előtte a téma). Azt is gyakran mondja, hogy utál. Valamelyik nap pedig azt jelentette ki, hogy mindig is utált. Ez mellékesen hatalmas hazugság. Akárkit kérdezek, mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Mindegy. A lényeg: Sokszor mondja azt is, hogy én is utálom. Mikor mondom neki, hogy egyáltalán nem, akkor mindig az a válasza rá, hogy: "De, biztos!". És, hogy már tuti nem szeretem... Nem értem! Ha utál, miért érdekli őt, hogy szeretem-e? Legalábbis akkor, ha ez érdeklődésnek nevezhető. De ha nem, akkor is... Miért mondja azokat, amiket, és ahogyan?
2016. okt. 3. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. okt. 3. 19:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 1 hónap múlva leszek 16, ő most szintén 15.
2016. okt. 3. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Elsőre valamilyen enyhe-közepes fokú autizmusnak tűnik, esetleg kezdeti stádiumban lévő (paranoid) skizofrénia.
2016. okt. 3. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Tsundere? :D
2016. okt. 3. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet szociopata a lany, jatszadozik az erzeseiddel, magaban sem biztos, de azer nem erdekli hogy ez neked rosszulesik.

Nagy baj lehet szegeny lannyal,keruld el jo messzire,tudod az ilyen lanyoktol szarmaznak azok a sztorik mikor, az adott fiu elhagyja teljesen jogosan, es o majd a fiut hibaztatja mikor ongyilkos lesz, tudod..

2016. okt. 3. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Old meg egy lee Sin ultival.. :D
2016. okt. 3. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én a #3 #5 #6 válaszolón kihaltam mint a dínók..:'D

Amúgy szerintem szerelmes beléd és már f**za kivan.Nem mellesleg elég gyerekes is és nagyon fel akar tűnni előtted.Szerintem állítsd le.Mondd meg neki hogy ne beszéljen f**zságokat meg ilyenek.Nem kell leordítani a fejét csak éppen vegye a lapot hogy fejezze be és ha odamegy hozzád beszélni vagy te hozzá akkor legyen téma mert ez nem az.

2016. okt. 3. 21:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. okt. 4. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!