Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal 5 éve vagyunk együtt és én már nem érzem azt amit kéne , nem vagyok már boldog mellette , de közben ő igyekszik , és tudom hogy nagyon szeret. Nincs szívem megmondani neki , hogy vége.
2016. okt. 2. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg, beszéljétek meg hogy legyetek csak barátok, ne kínozd tovább
2016. okt. 2. 14:08
 2/7 anonim válasza:
Igaza van az 1-es válaszolónak, szerintem is ez lenne a helyes
2016. okt. 2. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Nehéz olyan férfit találni manapság, aki 5 év után is szeret, igyekszik, és hűséges (a leírásodból feltételezem). Cselekedj a belátásod szerint, egy idő után talán meg fogod érteni, hogy ez mekkora kincs!
2016. okt. 2. 15:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy ez nagy kincs , de mit tegyek ha már nem úgy szeretem? Maradjak benne egy olyan kapcsolatban amibe nem vagyok boldog?
2016. okt. 2. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mit értesz boldogság alatt? Egy felfokozott érzelmi állapotot (mint pl. szerelemben)? Mert ez egy idő után minden kapcsolatban el szokott múlni, és helyébe lép egy erős érzelmi kötődés. Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak az emberek sokszor nagyon leegyszerűsítve használják ezt a szót (boldogság), és valójában másra gondolnak.

Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy a fent említett euforikus érzést akarod újra átélni, de már másvalaki oldalán?

2016. okt. 3. 09:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele egy jot nevetni , a szexhez sincs kedvem vele , beszelgetni sem tudok vele.
2016. okt. 18. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

3-as vagyok megint.

Akkor talán ez sosem volt az a párkapcsolat, amiben ugyanazt érzik a felek egymás iránt.

2016. okt. 20. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!