Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki kinézetre tetszik meg elég kedvesnek is tűnik. Egyszer köszöntünk is egymásnak. Viszont nem tudom hogy szólítsam meg mert mindig csoporttal van. Esetleg ráírhatnék, de nem tudom hogy hogy kéne ráírnom és mit kérdezzek utána tőle.2016. szept. 27. 21:27
1/2 ?student? válasza:
Szia! Semmiképpen ne írj rá, az nem valami jó kezdet egy kapcsolathoz. Szerintem (ha egyedül nem mersz) Próbálj meg a saját baráti társaságoddal az övéhez közeledni. :) Akkor lesz alkalmatok beszélgetni. De nagyon fontos, hogy ne tévesszen meg a külső. Mi emberek könnyen beleesünk abba a hibába, hogy beleszeretünk kiszemeltünkről formált saját képünkbe. Minden esetre, sok sikert :)
2/2 A kérdező kommentje:
De mindig egy kört alkotva ülnek/ állnak és úgy elég nehéz én meg eléggé beszari vagyok ilyen téren. :) Folyosó beszélni meg nins sok idő, mert sietnem kell órára vagy ebédelni. (Sajnos ő nem ebédes) Viszont köszönöm a válaszodat. Ha gyűjtök elég bátorságot lehet megpróbálom :)
2016. szept. 27. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!